2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه چشه ماکارانی

امان از توقع و چسم و هم چشمی .دیروز تلویزیون یه تله فیلم نشون میدا فکر کنم برا اوایل دهه 60بود دوتا باجناق افتادن رو دور مهمونی اولش با اشکنه و ابگوشت نخود از هم پذیرایی میکردن اخرش از پس انداز و فروش وسایل استفاده نشده شون از هم پذیرایی میکردن .

والا برادرشوهرم دعوتمون کرد پیتزا سوسیس گذاشت حالا من تازه عروس بودم بعد چی ی پیترا بزرگ در وسط سفره ...

وای چه وحشتناک

برادر شوهرت مجرد بود یا متاهل حالا؟ 

اگه متاهل بود که خیلی مسخرست

👈 فقط موندم فاز اونایی رو که می گن خوبه و مگه شما برا غذا می رید خونه کسی و.... نمی فهمم. مثلا می خوان بگن ما خیلی آدم های خوب و مثبتی هستیم 😐

بابا چیزی که اشتباهه، اشتباهه و با فاز ِ مثبت برداشتن درست نمیشه. 

کارِ میزبان اسی هم صد در صد اشتباهه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 

ما برای کسی که دعوتش کنیم هرگز اینجور غذا هارو درست نمیکنیم حتی اگه خیلی صمیمی باشیم 

ولی با کسی ک صمیمی هستیم و رفت و اماد داریم 

مثلا عصر بیاد برا شام نگهش داریم دور هم ی غذای ساده میخوریم ماکارانی یا لوبیا پلو و این جور غذاها

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
من ماکارونیم رو فقط با رب و روغن و ادویه درست میکنم اما مزه اش عالی میشه😃😃😃

منم ماکارونی هام خیلی خوشمزست الانم همسرم عاشقشه ولی میخوام ببینم وقتی بابا میشه چطوره😂😂چون اکثر باباها ماکارونی دوست ندارن

برام مهم نیست واقعا رفتار میزبان برام مهمه

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
👈 فقط موندم فاز اونایی رو که می گن خوبه و مگه شما برا غذا می رید خونه کسی و.... نمی فهمم. مثلا می خ ...

فاز چی ما داریم میگیم خیلی سخت نگیره وگرنه تو که جای میزبان نبودی شاید وقت نداشته ، مشکلی براش پیش اومده...

هزارتا دلیل ممکنه داشته باشه وقتی که خبر نداریم نباید قضاوت کنیم