اگه بی احترامی تو رفتار میزبان نبینم نون پنیر هم بهم بدن ناراحت نمیشم
شاید نداشته باشن یا به هر دلیل دیگه ای ترجیح بدن غذاهای معمول رو ندن مهم اینه که قصدشون کوچک کردن من نباشه
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دعوت بودی یا سر زده ؟ اگه سر زده بودی ک قابل قبوله تازه بعضیا رو هم دیدم برا مهمون سر زده فورا غذا د ...
دعوت نبودم اما خودش همیشه میگفت بیا چون من درونگرام جایی نمیرم زیاد میگفت از تنها نشستن تو خونه بیا خونه ما حالا یه روز که رفتم اینجوری تازه دیروقت هم نبود که وقت نداشته باشه بعد که شوهرش اومد بهش گفت مهمون داشتی اینو درست کردی زشته گفت که خودیه مشکلی نیست(دخترخالمم هست)منم چیزی نگفتم به هیچ کس الان تاپیکودیدم یادم اومد همچین موضوعی پیش اومده برام
سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko