چند روز پیش تولدش بود رفتم براش کادو خریدم کیک خریدم با پسرم سوپرایزش کنیم امد عین گاو سرشو انداخت پایین رفت فقط گفت مرسی دیروز قول داده بود شب ببرتمون بیرون از عصر ساعت ۴ گفت دوستام واسم تولد گرفتن رفت۱۱ شب امد منم ۸ بود بس دلم گرفت با پسرم رفتیم ی پاساژی یساعت گشتیم برگشتیم وقتی امد خونه توقع داشت شام درست کنم توقع رابطه داشت منم قهر کردم گرفتم خوابیدم از صبم باز خوابیده یکم پیش بیدار شد پسرم یکم پول داشت واسش پس انداز کرده بودیم گفتم ببریم پولشو بدیم ی تیکه طلا بخریم داد زد مگه من بیکارم من دارم میرم خونه مادرم و رفت ارزو میکنم کاش تصادفی چیزی بکنه بمیره من شرایط طلاق ندارم حداقل بمبره راحت میشم تازه برگشته زبونشم درازه میگه دیشب با کی رفتی توکه بلدی بری خودت برو منم گفتم چون تو بردی شرمندت شدم گفتم مزاحمت نشیم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چقد دلم میخاد امثال این مردا رو بزنم با اره برقی تیکه تیکه کنم فقط
مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷
بخدا بگو پوفیوز واسه تو همه اینکارارو کرده اینا یکیو میخان سگ محلشون کنه تحویل ک میگیرن سرشون گیج میره
مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷