2777
2789
عنوان

کادوی روز زن متفاوت من 😃😂📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2463 بازدید | 69 پست
دقیقا منم همینم حتی یک شاخه گل می‌تونه از شدت خوشحالی منو به آسمون ببره چون ارزش به یاد بودنه مهمه ، ...

آخ دقیقا 😍😍😍👌👌👌👌

من حتی با نقاشیایی که دختر خاله کوچیکم برام میکشه یا بچه های فامیل کلی ذوق میکنم و همه رو نگه میدارم ❤️

شوهر منم از این حرفا میزنه 😂بهم میگه رالف خرابکار منم همیشه پاشو لگد میکنم همیشه ام دمپایی آشپزخونه ...

😂😂😂...هعی چی بگم خواهر آره درسته عزیزدلم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب اینا رو برام خریده بودامروزم گفته بود میرم نون میخرم با اینا اومد میگه رفتم برات دسته گل بخرم د ...

بهههه😍

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️

دیشب اینا رو برام خریده بودامروزم گفته بود میرم نون میخرم با اینا اومد میگه رفتم برات دسته گل بخرم د ...

عالیه 

من عاشق اینم یکی علایقم بدونه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

یه سوال روز مادر امروزه یا فردا اصلش کدومه من کی برم گل بخرم 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

وای عزیزم😍 چقد قشنگ 

قدرهمسرت که میدونه باچی خوشحال میشی و بدن ایناازطلاهم باارزش تره.

زندگیتون سبز🌱

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
یه سوال روز مادر امروزه یا فردا اصلش کدومه من کی برم گل بخرم

امروز

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
امروز

مرسی

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜