یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
ادم مگه جایی برا شکم میره ادم بره جایی ماکارونی بدن و اخلاقشون خوب باشه بهت خوش میگذره جایی هم بری بهارین غذا را با اکراه بذارن و اخلاقشون تو مخی باشه برات عذابه
ولی کلا اگ آدم طرفش غریبه تر باشه باهاشون صمیمی نباشه و تعدادشون کم باشه ماکارونی یکم زشته
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اما بنظرم واسه دفعه اول اونهم در جواب کسی که رفتم خونهش و کلی تدارک دیده بوده اصلا جالب نیست، یک بار رو برای جبران درست پذیرایی میکنم واسه دفعات بعد بهشون میگم راحتتر برگزار کنیم.
ما هر روز به خدا ناهار برنج خورشت داریم ماکارونی شاید هر دو هفته یه بار
ماهم همینطور تقریبا ولی والا ماکارونی خرج داره...
لازم نیست توقع بیجا وزیاد ازبقیه داشته باشیم
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃