مادرشوهرم چند روز قبلش زنگ زدن گفتن جمعه بیاین خونمون شام دورهم باشیم وقتی رفتم لباس پیرهن رنگی رنگی پوشیده بودن و سفره یلدا و تزئینات و ف ا ل حافظ خیلی دلم گرفت اصلا امسال قرار نبود یلدا داشته باشیم به شوهرم گفتم از کارشون ناراحت شدم گفت بزن برقصی که نبوده از همون دیشب برام قیافه گرفته و اخم داره من حق داشتم دلگیر بشم یا نه؟
در ضمن چند ساله مادرشوهرم یلدا نگرفتن و دعوتمون نکردن
ایشون دعوتتون کردن که فردا براش حرف در نیارین که یلدا می گیرن منو دعوت نکردن، خودتون اگر پدرت برات مهم بود نمی رفتی نمیشه از بقیه انتظار داشت پا به پای ما برای عزیرانمون غمگین و ناراحت باشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدرتون دوهفتس فوت شده جااینکه پیش مادرتون باشید رفتید جشن یلدای مادرشوتون؟شوهرتونم فاقد هرچونه شعوری هستن که نه تنها رفته بلکه براتون چشم و ابرو هم اومده.شماهم تو مرگ مادرشوهرت جبران کن
جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
جدی هم برخورد کردم کتک میزنه اینقدر خستم که دیگه تو سکوتم
دستش بشکنه بیشعور گاو 😐 عزیزم یاد بگیر الویت اولت خودتی هر جور شده از خودت دفاع کن نزار یکی اینجوری باهات رفتار کنه میخواد شوهر باشه یا هر کی، شده هر کاری بکن ولی نزار این رفتار ادامه بده اون مرتیکه داره عزت نفستو میخوره