2777
2789
عنوان

مادر پدریم کلافم کرده با رفتاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 23 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هیچ وقت ناشکری نمیکنم ولی اوضاع مالی مون هم خوب نیس ولی خدا همیشه هوا آدم بدها رو داره بهشون کمک ...

حق داری سخته زندگی ولی همه اش این دنیا نیست همه اش پول و خوشگذرونی نیست که بگی این یعنی خدا هوای اونا رو داشته . چرا قرآن میگه در قصه گذشتگان تفکر کنید . ادمایی که اومدن و رفتن قارون ها و فرعون ها و نمرود ها .... مگه اونا پول و مقام نداشتن مگر خوش نبودن مگر حرف حرف خودشون نبود اخرش چی شد ؟ یه خوبی می مونه و یه بدی . این دنیا خیلی محدود تر از اونه که یه سری حقایق رو در خودش جا بده و نشون بده به ما . اون داره بد میکنه ولی شما بد نشید . ولی بازم میگم اول به خاطر دل مادر خودت اون بیشتر ازار می بینه در این شرایط

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

حرفتون رو‌ میفهمم ها، من همین الان مادر شوهرم مدتیه به خاطر شکستگی دستش خونه ماست و قبلا هم بارها اینجا مونده. یا مجرد که بودم مادربزرگم میومد خونمون میموند. کاملا میفهمم سخته، به خصووووص که رفتارشون بد هم باشه. 

ولی برای کسایی که سنشون بالاست اصلا نباید سخت گرفت که چرا این رفتارو میکنن و اونجوری فکر میکنن و ... هر رفتاری میکنن بذارید به حساب سن بالا، اونا دیگه نمیتونن خودشون و افکارشون رو تغییر بِدن. انشالله وقتی پدر و مادرتون مسن بشن بیشتر متوجه میشید. گاهی رفتارهای غیر منطقی دارن که فقط باید پذیرفت و به دل نگرفت. 

مهم نیست ایشون قدر صبوری و لطف شمارو بدونه یا نه، مهم اینه که خدا می‌دونه.

من وقتی میبینم تو زندگی خیلی از آدمها چه مشکلات سخت و ناراحت کننده‌ای هست، میگم بودنِ یه آدم مسن تو خونه که مشکل به حساب نمیاد، کاش همه مشکلات دنیا مثل این بود.

حق داری سخته زندگی ولی همه اش این دنیا نیست همه اش پول و خوشگذرونی نیست که بگی این یعنی خدا هوای اون ...

خدا کنه اون دنیا زجر نکشیم ...

هم این دنیا سختی هم اون دنیا 

ولی خیلی اعتقاد ندارن و مدام اذیت میکنن

کلا دنیا طوری شده کسی به کسی رحم نمیکنه حتی بچه خود ادم

خدا کنه اون دنیا زجر نکشیم ...هم این دنیا سختی هم اون دنیا ولی خیلی اعتقاد ندارن و مدام اذیت میکننکل ...

ان شا الله عزیزم. رسم این دنیا تا بوده همین بوده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚