2777
2789

خیلی ناراحت شدم 

من به یادشون بودم با این همه مشغله ولی دریغ از یه واکنشی چیزی 

دیگه هیچوقت کاری به کار کسی ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس خیلی بدیه و آدم بهش برمیخوره 

ولی یه درصد احتمال بده خواسته جواب به اون لحظه دستش گیر شده و فراموش کرده من خودم برام پیش اومده حتی دیروز خواهرم کارم داشت پیام داد باز کردم تا شب یادم افتاد که ای وای جواب سوالشو ندادم 

شایدم بچه ای کسی بازش کرده این کلا پبامتو ندیده

منم تو واتس آپ به یکی تبریک شب یلدا دادم دوتا تیک خاکستری خورده یعنی بهش رسیده ولی سین نزده. ممکنه اصلا ندیده باشه ؟ تو پیامای دیگش گم شده باشه ؟

منم مثل تو ناراحتم بهم برخورده که سین نزده من احترام گذاشتم تبریک گفتم حقم نبود اینجوری

ماشالله🌸💗🎀

گاهی وقتا آدم یادش می‌ره ، من خودم مثلاً پیامو میخونم ، چون بچه کوچیک دارم یهو یه کاری پیش میاد در اون لحظه  یا مثلاً بچه صدام می‌کنه دیگه یادم می‌ره ، چند ساعت بعد یادم میوفته جواب بدم

شما هم به طرفت بستگی داره البته اگه از قبل باهات مشکل داشته می‌تونه عمدی باشه اگر نه احتمال اینکه فراموش کرده باشه هست

حس خیلی بدیه و آدم بهش برمیخوره ولی یه درصد احتمال بده خواسته جواب به اون لحظه دستش گیر شده و فراموش ...

اگه یکی تو واتس آپ دوتا تیک خاکستری بخوره که بهش رسیده ولی از شب یلدا تا الان سین نزده باشه ممکنه ندیده باشه ؟ تو پیامای تبریک بقیه پیام ما گم شده باشه ؟ 

انقد بهم برخورده من احترام گذاشتم تبریک گفتم حتی سین نزده

ماشالله🌸💗🎀

گاهی وقتا آدم یادش می‌ره ، من خودم مثلاً پیامو میخونم ، چون بچه کوچیک دارم یهو یه کاری پیش میاد در ا ...

اگه یکی تو واتس آپ دوتا تیک خاکستری بخوره که بهش رسیده ولی از شب یلدا تا الان سین نزده باشه ممکنه ندیده باشه ؟ تو پیامای تبریک بقیه پیام ما گم شده باشه ؟ 

انقد بهم برخورده من احترام گذاشتم تبریک گفتم حتی سین نزده

ماشالله🌸💗🎀

بچه ها منم‌مثل استارتر خیلی بهم برخورده من ادمی نیستم همیشه به همه پیام بدم همیشه احترام خودمو حفظ میکنم ولی گفتم حالا امسال به همه تبریک بگم ولی یکیشون هنوز سین نزده اعصابم بهم ریخته حس میکنم بهم بی احترامی شده

ماشالله🌸💗🎀

اگه یکی تو واتس آپ دوتا تیک خاکستری بخوره که بهش رسیده ولی از شب یلدا تا الان سین نزده باشه ممکنه ند ...

احتمالش هست 

ما معرفتمونو نشون دادیم دیگه بقیه اش رو بی خیال منم بیخیال شدم و دیگه هیچوقت خودمو برای اینجور آدما کوچک نمیکنم مگه میشه دو روزه سین کرده و ج نده و حتی ی استیکر هم نفرسته و می‌دونم طرف اونقدر سرش شلوغ نیست که وقت نکنه ج بده پس نخواسته ج بده 

احتمالش هست ما معرفتمونو نشون دادیم دیگه بقیه اش رو بی خیال منم بیخیال شدم و دیگه هیچوقت خودمو برای ...

اره منم دیگه هیچوقت بهش پیام نمیدم دلم واقعا شکست 

ماشالله🌸💗🎀

بچه ها منم‌مثل استارتر خیلی بهم برخورده من ادمی نیستم همیشه به همه پیام بدم همیشه احترام خودمو حفظ م ...

طبیعتا دوتا تیک خاکستری یعنی نديده ولی گاهی هم پیش میاد که تیک ها سبز نشن 

ولی یه سوال اینکه به دیگران تبریک نگی یعنی احترام خودتو نگه داشتی؟؟؟🙄