2777
2789
عنوان

خانمها من دوتا دختر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 100 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاتر خودت پسر دوست داری یا همسرت ؟

همش میگم اگه روزی دخترام شوهر کنن و شوهراشون خوب نباشه کی رو دارن اگه مانهایم

نمیدونم همش خیالات میاد سراغم از بس اطرافم شوهر بدجنس دیدم حداقل داداش دارن که پشتشون باشه

همش میگم اگه روزی دخترام شوهر کنن و شوهراشون خوب نباشه کی رو دارن اگه مانهایمنمیدونم همش خیالات میاد ...

انشالله که به خواستتون برسبن عزیزم 

منم دوتادختر دارم ولی تصمیم گرفتیم دیگه بچه نیاریم بااینکه پسر دوست دارم همسرمم میگه نمیخواد ولی ته دلش میدونم پسر دوست داره چون طبیعیه ادم هردوجنسو بخواد ولی  ناشکری نمیکنم امااگه سومی دختر باشه میترسم نتونم بپذیرم .‌‌‌‌‌...

راستی شما برای دخترتون رژیم وتخمگذاری رو رعایت کردین 

انشالله که به خواستتون برسبن عزیزم منم دوتادختر دارم ولی تصمیم گرفتیم دیگه بچه نیاریم بااینکه پسر دو ...

برا دختر دومم سه بار ای یو ای کردم بار اول گرفت ولی متاسفانه با سهل انگاری خودم سقط شد دیگه نگرفت منم همینجوری رژیم گرفتم و تخمک‌گذاری رعایت کردم ولی دختر شد

برا دختر دومم سه بار ای یو ای کردم بار اول گرفت ولی متاسفانه با سهل انگاری خودم سقط شد دیگه نگرفت من ...

منم تخمک گذاری رعایت کردم نشد برا دومی و دختر شد    تخمک گذاری هم انگار جواب نمیده لعنتی

یعنی دوتا گذاشتی بازم نگرفت؟

نه یکیش هم نگرفت  تازه بعدشم حانله شدم دوباره دختر شد  فکر کردم خدا رحمم میکنه  اینقده سختی کشیدم  ولی هیییییچ رحم و مروت و عدالتی وجود نداره اونوقت چند تا دوست دارم روهم روهم پسر خدا بهشون میده چهارتا چهارتا     ببین خانم دوست شوهرم دوتا پسر داره آی وی اف تعیین جنسیت دختر کرد و نگرفت  دوتا دختر گذاشت همین چند روز پیش  زنگش زدم منفی 

نه یکیش هم نگرفت تازه بعدشم حانله شدم دوباره دختر شد فکر کردم خدا رحمم میکنه اینقده سختی کشیدم و ...

چقدر بده. منم پارسال سه بار ای یو ای کردم واسه پسر نشد آخر سرم هم دختر باردار شدم دخترام دنیامن خیییلی دوستشون دارم ولی پسر هم باید باشه

به قول خودت دور بری ها چهارتا چهارتا پسر میارن ما به زور هم خدا نمیده. با ای وی اف هم نمیده. خیلی میترسم برم این همه هزینه و بدبختی بکشم و نشه ای خدا

چقدر بده. منم پارسال سه بار ای یو ای کردم واسه پسر نشد آخر سرم هم دختر باردار شدم دخترام دنیامن خییی ...

خیلی سخته آی وی اف نشه و تو ذوقت بخوره    وای من که ۴۱ سالمه دیگه حوصله بچه هم اصلا ندارم  به ذوق و شوق پسر میخواستم حامله بشم  دختر که دارم  ضمنا وقتی دیگه ندارم که دختر بشه چون نمیتونم سومی رو بیارم  و دست تنهام کمکی هم ندارم  خانوادمم میگن نیار  شاغل هم بودم باید بذارم کنار   شوهرمم ۱۵ روز نیست  وقتی هست کمک میکنه ولی دنباله بازیهای خودش و کار خودشم هس   کاش یه پسر خدا میذاش تو دل ما