2777
2789
عنوان

خانمها من دوتا دختر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 100 پست
چقدر بده. منم پارسال سه بار ای یو ای کردم واسه پسر نشد آخر سرم هم دختر باردار شدم دخترام دنیامن خییی ...

یه دوست دارم ۳تا پسر   یکی دیگه ۴تا پسر  اونوقت من در به در دنباله یکیشم  دیگه نمیکشم از ۱۴۰۰ درگیرم 

چقدر بده. منم پارسال سه بار ای یو ای کردم واسه پسر نشد آخر سرم هم دختر باردار شدم دخترام دنیامن خییی ...

چرا فکر میکنی پسر باید حتما باشه؟اخه من دو تا دختر دارم و خیلی خوشحالم که همجنسن و هیچ احساس نمیکنم که باید پسر بیارم ،میشه بگی دلایلت چیه که باید پس داشته باشیم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته آی وی اف نشه و تو ذوقت بخوره وای من که ۴۱ سالمه دیگه حوصله بچه هم اصلا ندارم به ذوق و ...

آه . نمیدونم چی بگم منم به امید ای وی اف خیالم راحت بود اما الان ته دلم خالیه احساس خلا میکنم

چرا فکر میکنی پسر باید حتما باشه؟اخه من دو تا دختر دارم و خیلی خوشحالم که همجنسن و هیچ احساس نمیکنم ...

چون میدونم آینده به پسر احتیاج دارم دخترا حتما به یه هم خون احتیاج دارن که روزی گرفتار شدن من کبودی اون باشه پشتشون خودم شش تا داداش دارم هزار باز شده که بهم میگفتن هرکار کنی پشتتیم.  میخوام دخترام خودم پشتیبان داشته باشیم

گذشته از اینا خونواده شوهرمم  میگن پسر باید باشه. هزارتا دلیل دارم 

آه . نمیدونم چی بگم منم به امید ای وی اف خیالم راحت بود اما الان ته دلم خالیه احساس خلا میکنم

نه بابا   ببین اونقدرررر بده آی وی اف   بدتر اون کاشتن و نگرفتن پسرهاست     رفت و آمدش آدمو دیوونه میکنه  چند وقت درگیری  تموم بازوهام و باستنم کبود بود دیگه جای سوزن زدن نداشت پرستاره میگفت کجا بزنم همه جای باستنت کبوده  بعدم که کاشتی هر روز روزی ۲بار صبح و شب آمپول داری 

اونا که بعد کاشت می زنی برا چیه؟

برا نگهداشتن جنین    اصلا اعصابم خورد میشد  دکتر زنان انگل هر یه روز در میون آدمو میکشونه تو مطب برا سونو  بعد بدتر از حانلگیه داروهاش زیر شکمت باد میکنه  منو هر یه روز میکشوند مطب  تازه ۴ساعت رو پا بودم تو نوبت  نمیتونستم بشینم رو صندلی فشار می اومد به زیر دلم  چند روز آخر زیر شکمت و تو رحمت باااد میکنه وحشتناک  بعد تخمک کشی هم که نمیتونی دستشویی کنی   پریود اولی جیغ میزنی   قبل کاشت ۶کیلو آمپول   بعد کاشت ۶ کیلو آمپول دیگه  لعنتی یکی از پسرهامم نموند برام    بعدشم که ۱ساله بعد دوباره دختر حامله شدم  من که نمیگم سرنوشت و خواست خدا و مصلحت   یا شوهرم ضعیفه  یا سرده یا حجم اسپرم کم  یا من رحمم اسیدی  

برا نگهداشتن جنین اصلا اعصابم خورد میشد دکتر زنان انگل هر یه روز در میون آدمو میکشونه تو مطب برا ...

مگه از شوهرت آزمایش نگرفت قبلش؟

بعد اون امپولها رو نمیشد یه جای دیگه بزنی؟ باید حتما مطب باشه؟