2777
2789
عنوان

خانمها من دوتا دختر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 84 پست
من تعیین جنسیت کردم صد تومن شد ولی اصلا جنسیت مورد نظر تشکیل نشد خیلی دلتو خوش نکن الکی پولتو هم دور ...

یه خانومی میشناختم بالای ۴۵ سالش بود نزدیک یه سال درگیر بود تا بالاخره یه انتقالش گرفت البته دوقولو پسر براش گذاشتن یه قلش موند و به دنیا اومد ولی ۵ سال پیش بالای ۱۰۰ خرج کرد

یه خانومی میشناختم بالای ۴۵ سالش بود نزدیک یه سال درگیر بود تا بالاخره یه انتقالش گرفت البته دوقولو ...

اره خب منم میتونستم دوباره برم از اول پانکچر دوباره صد میلیون دیکه خرج کنم شاید میشد همون یه بارم من نمیخواستم فقط انجام دادم ببینه که چجوریه هر چی به همسرم میگفتم باور نمی‌کرد ممکنه نشه اصلا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی به پول ندارههستند و دیدم کسایی رو که وضعشون بد بود و چندتا بچه آوردن ولی الان بچه ها بزرگ شدن و ...

شاید نسل مادرامون میشد با این طرز فکر پیش رفت ولی الان واقعا نمیشه با این حجم از تورم و فشار اقتصادی ! 

منو شوهرم یازده ساله ازدواج کردیم جونمونو گذاشتیم با بدبختی یه سرمایه کار جور کردیم و یه خونه و ماشین الان دوساله بچه دار شدیم ولی وقتی به آیندش فکر میکنم تنم‌میلرزه میترسم هی بزرگتر که میشه نتونم نیازاشو برطرف کنم نتونم حمایتی که لازم‌داره رو بش بدم

اره خب منم میتونستم دوباره برم از اول پانکچر دوباره صد میلیون دیکه خرج کنم شاید میشد همون یه بارم من ...

خب شما یه پسر داشتی اینا کلا پسر نداشتن شوهره هم وضعش خیلی خوب بود و عجیب پسر دوست؛ زندکیشون داشت به هم میریخت

شاید نسل مادرامون میشد با این طرز فکر پیش رفت ولی الان واقعا نمیشه با این حجم از تورم و فشار اقتصادی ...

چون پدرمادرای ما اینقدر بچه لوس نمیکردن ولی ما بچه هامون لوس میکنیم جوری که هیچ زحمتی نکشن و همه چی براشون اماده کنیم

چون پدرمادرای ما اینقدر بچه لوس نمیکردن ولی ما بچه هامون لوس میکنیم جوری که هیچ زحمتی نکشن و همه چی ...

من بین همکلاسیام‌میدیدم‌کساییکه چند سال با یه کوله پشتی میومدن سرکلاس همیشه نگاهش به وسیله بقیه بود این بچه ها با یه عالمه حسرت بزرگ‌میشن دلم‌نمیخواد فردا پسرم اینجوری به همکلاسیاش نگاه کنه حالا اسمش هرچی هست باشه 

نه بابا خودم میدونم تا چند سال دیگه کشش ندارم ولی خوب پسر هم نیارم تا آخر عمرم پشیمون میشم

منم دلم دختر میخواد فقط به همین امید نگهش داشتم 

چند شب پیش به شوهرم گفتم اگه برم سونو و بگه پسره واقعا افسردگی میگیرم و فک نکنم بتونم بهش محبت کنم😢