2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب دیگ طرفدارای جانی دپ مجبورن یه عیب و ایرادی روش بزارن جدای از مشکلات شخصی و اخلاقی واقعا خوشگله ی ...

اسکارلت جوهانسون شبیه مردای نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد ولی امبر هردو خیلی دوس دارم

طرفدارای جانی دپ

نه عزیز من تو دادگاه که میومد کلا چرت و پرت می‌گفت 

برا همین هست زیادی میگرفت

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

نه عزیز من تو دادگاه که میومد کلا چرت و پرت می‌گفت برا همین هست زیادی میگرفت

هیت 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

به نظرت چیکار کنیم با این وضع؟ منم دقیقا عین توام تو چرا ناراحتی

همه راه هارو رفتم کلی کتاب خوندم با آدمای موفق معاشرت کردم 

ولی دریغ از ذره ای تغییر 

من از وضعیتم از زندگیم راضی نیستم و 

از نظر خودم این نقطه ای که هستم جایگاه اصلی من نیست

کلی هم دست و پا میزنم تلاش میکنم ولی تغییری حاصل 

نمیشه نمیدونم انگار بدشانسی بهم رو کرده 

۱۸ هستم دیگه قیافه برام مهم نیست عزیزم‌اتفاقات مهمتری تو جهان هستن که باعث بشن به تنها چیزی که فکر ن ...

واقعا! تورو خدا تو یکمی منو نصیحت کنن دارم روانی میشم از فکر اینکه قیافه ی زیبایی ندارم

واقعا! تورو خدا تو یکمی منو نصیحت کنن دارم روانی میشم از فکر اینکه قیافه ی زیبایی ندارم

اولین قدم اینه که خودت رو بپذیری 

از تو فقط یک نسخه در این جهان هست

خودت رو دوست داشته باش و از خودت مراقبت کن 

انسان وقتی که در بستر مرگ باشه به این فکر میکنه 

که چرا بیشتر زندگی نکردم چرا بیشتر نخندیدم لذت نبردم 

الان اکثر قیافه ها با جراحی های زیبایی مشکلشون حل میشه 

ولی قیافه همه چیز نیست تو با شخصیتت رفتارت و طرز 

برخوردت با دیگران خودت رو تعریف میکنی