2777
2789
عنوان

خانمها میگم شوهرم گفته بریم خونه پدرش بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 38 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه جلو سالی یوی دوبار میرم اونجا بعد این همه سال زنگ نمیزنن بهش درست وقتی من میرم زنگ میزنن . حالا ...

منم با یکی از جاریام کارد و پنیریم اونم دوتا پسر داده من یکی وقتی مادرشوهر ب هر دومون زنگ میزنه میریم اصلا انگار همو نمیبینیم

والا به خدا زاییدن هنر نیست یکم جلوگیری کردن هم خوب چیزیه تو این مملکت و تو این اوضاع

ببخشید به تو چهره‌های

دارم خرج میکنم میارم مگه به تو فشار میاد عجب آدمی هستی

من الان از تو خواستم راجع به بچه های من نظر بدی؟ 

من بازم میارم ببینم به تو چه

من کور نیستم اوضاع جامعه رو هم میبینم . ولی وقتی شوهرم بچه بخواد یا خودم اینجو ری فکر کنم بهتره برام میارم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
منم با یکی از جاریام کارد و پنیریم اونم دوتا پسر داده من یکی وقتی مادرشوهر ب هر دومون زنگ میزنه میری ...

خیلی بده اینجوری .من دلم از دنیا سیر میشه جایی که اون بره منم برم

ببخشید به تو چهره‌هایدارم خرج میکنم میارم مگه به تو فشار میاد عجب آدمی هستیمن الان از تو خواستم راجع ...

مگه همه چی به شوهره؟؟ شوهر بچه میخاد باید بدونه چنتا میخاد مگه مرغداریه؟؟ چطوری بدنت میکشه این همه بلایی مگه قدیمه؟؟ الان اون زمان قدیم نیس وقتی شوهر بچه میخاد پاهاتو بدی بالا الان باید حساب شده کار کرد نه اینکه همش زایید

خب که چی مثلا ؟!«»
مگه همه چی به شوهره؟؟ شوهر بچه میخاد باید بدونه چنتا میخاد مگه مرغداریه؟؟ چطوری بدنت میکشه این همه ب ...

خیلی بیشعوری . فقط همین کلمه لایقته

اخه ما باهام اصلا رابطه ی خوبی نداریمکلا خونه برادرشوهرم هم خودش هم زنش با بقیه ناسازگارن

شما یکم به جای زاییدن وقت میکردی کتاب میخوندی یاد میگرفتی چجوری ارتباط بگیری

خب که چی مثلا ؟!«»