2777
2789
عنوان

بعد از اجراییه حکم مهریه

95 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی که رای دادگاه رو برای مهریش گرفته باشه یعنی قاضی حکم داده باشه الان بخواد اجراییش رو بگیره چجوری میشه سوال یکی از آشناهامه لطفا کسایی که تجربشو دارن یا اطلاعات دارن بگن 

اگه خانم چندتا حساب فعال داشته باشه دادگاه خودش بصورت دلخواه به یکی از حساباش میریزه یا از خوده خانم میپرسن به کدوم شماره حسابت بریزیم مهریتو؟

حکم صادر بشه طرف مقابل باید پرداخت کنه بستگی داره اقساط یا جمله‌  پرداخت کنه اونم دادگاه وقت میزاره اگه طلاق صادر شده باید بعد از مهریه برن محضر ازدواج طلاق باطل کنن که اونم نامه باید خوده دادگاه صادر میکنه بعد از مشخص کردن مهریه 

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای تایید حکم باید بره دفتر خدمات قضایی روی دادنامه ای که رای به نفعش صاد شده درخواست صدور اجرائیه ...

وای خدمات قضایی رفته درخواست صدور اجراییه داده اما شماره حساب اعلام نکرده و الان دلش میخواد خودش تعیین کنه رو کدوم حسابش بره مهریش نه اینکه دادگاه به انتخابه خودش همینجوری بریزه رو یکی از حساباش

نه هنوز طلاق صورت نگرفته

انشالله که به خیر خوشی تمام بشه  واقعا درد جدای سخته حکم که صادر شد دادگاه وارد سیستم ثنا پبت میکنه پیامک میره براش باید مراجعه کنه دفتر خدماتی ثنا

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔