2777
2789
عنوان

در عجبم که چرا هیچوقت نشد ببینمش

109 بازدید | 5 پست

دوسال پیش که باهاش آشنا شده بودم حتی اجازه نداشتم تا سرکوچه تنهایی برم 

یادم میاد اون موقع ها تنها آرزوم شده بود دیدنش حتی برای یه لحظه 

نمی دونم روی اون حس عجیب و غریب و شیرینی که نسبت بهش داشتم چه اسمی میشه گذاشت اما احساس میکردم بهم خیلی نزدیکه خیلی 

وقتی هم که می تونستم برم بیرون دیگه خودش نبود دیگه خودشو از دست داده بودم:) 

دردناک تر از این اینه که شورا هنوز بعد دوسال همون احساس نزدیکی رو می کنم ؟ چرا هنوز وقتی ازش چیزی تعریف میکنم اشک توی چشمام جمع میشه ؟ 

شاید این نشون میده که این حس هام فقط وابستگی نبوده شاید من واقعا دوستش داشتم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمی دونم ولی امیدوارم هر جا که هس سلامت باشه

یه طرفه دوستش داشتی

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

عاشقش بودی عزیزم 

منم همینجوری بودم دقیقااا نمی تونستم برم بیرون تنهایی 

بعد یه ماجراهایی که الان دیگه بزرگ شدم و میتونم برم اون غیر منتظره برگشت سمت من و خداروشکر تونستم بعد این همه سال برم پیشش و ببینمش از نزدیک بهترین حس دنیا بود برام اما خب مشکلات دیگه هست متاسفانه

عاشقش بودی عزیزم منم همینجوری بودم دقیقااا نمی تونستم برم بیرون تنهایی بعد یه ماجراهایی که الان دیگه ...

مامان من فهمیده بود عکسشو دیده بود فامیلیشو می دونه 

و می‌دونه که مجازی آشنا شدیم 

و به خاطر اینکه مجازی آشنا شدیم کلی دعوام کرد و گفت الان زوده 

دیگه اگرم برگرده مامانم مشخصاتشو می دونه و نمی‌ذاره باز