2777
2789
عنوان

خانمها میگم شوهرم گفته بریم خونه پدرش بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 38 پست
شما یکم به جای زاییدن وقت میکردی کتاب میخوندی یاد میگرفتی چجوری ارتباط بگیری

الان توی احمق که اومدی توی تایپیک من داری با من بحث میکنی کتاب خون و بافرهنگی؟؟؟ تو حتی یاد نگرفتی زندگی بقیه به تو چه ربطی داره بعد داری به من میگی چیکار کنم الف بچه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ زود دعوا شد بیخیال ترو خدا بچه ها

نگاه کن تورو خدا اومده تو تایپیک من همش داره میگه زاییدن و پاهاتون دادی بالا بع  میگه کتاب بخون بچه نیار

معلوم نیست از زیر چه بوته ای بلند شده پدرومادر کی آن بعد منو نصیحت میکنه

نگاه کن تورو خدا اومده تو تایپیک من همش داره میگه زاییدن و پاهاتون دادی بالا بع میگه کتاب بخون بچه ...

بیخیال بابا منم سه تا دوست دارم ولی خب دو تا دارم فعلا از وصع کشور اینده نگرانم دیگه به سومی ابدا فکر نمیکنم حالا یکی دوست داره میاره یکی دوست نداره نمیاره جاری من یدونه داره مگه من باید بگم چرا نمیاری خب اونجور صلاح میدونه این دعوا نداره که😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
جاریشم از خودش بدتر چخبره چهارتا بچه اینا رقابت میکنن هر می بیشتر بزاعه برندس

اجی میدونی الان بحث تعداد بچه ها نیس ک این برای چیز دیگ تایپک زده و اینک کلا طرز فکرا فرق داره مثلا یکی از جاریا من میگ من پنج تا میخام ولی من خودم فقط دوتا 

بیخیال بابا منم سه تا دوست دارم ولی خب دو تا دارم فعلا از وصع کشور اینده نگرانم دیگه به سومی ابدا فک ...

پسر عموم دوتا پسر داشت زنش الان نزدیکای ۵۰ سالشه پسر بزرگش پارسال رفت سربازی کشته شد بعد زنش نمیتونه دوباره باردار بشه افسردگی حاد گرفت بستری و بیمارستان همش میگه کاش سه تا بودن حداقل الان پسرم تنها نبود. خواهرم دخترش فوت کرد تا یه بچه دیگه خدا بهش داد نصف عمرمون کرد . .درسته مملکت داغونه ولی تا بوده همین بوده. کی تو مملکت ما گل و بلبل بود؟ . نمیشه آدم خودشو از بچه دار شدن محروم کنه به خاطر مملکت

اجی میدونی الان بحث تعداد بچه ها نیس ک این برای چیز دیگ تایپک زده و اینک کلا طرز فکرا فرق داره مثلا ...

این حالش خوب نیس برو تایپیکهاشو نگاه کن