2777
2789

یماه خونموتوشیشه کرد بعدیماه دلم خوش بودبعدشب یلدابهترمیشه میبینم ن پروترووقیح ترمیشه اونقدربهم دروغ گفته دیگ باورش ندارم مدتی بخاطرهمین دروغاش یسری مسائل شدید بخث داشتیم گردن نمیگرفت میگفت توحساسی حداقل اونموقع واسه رفع شکم کاری میکرد الان ن الان میگ هرطورراحتی هرفکری دوستداری بکن!!!! یعنی چی؟ دارم دیوونه میشم فقط ی راهکاربدین بیخیال باشم عین خودش ب هیچی اهمیت ندم

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر منم تقریبا همینه🙁

ازاول این بود؟؟؟ شوهرمن قبلا حداقل ثابترمیکرد یکاری میکرد فکربدنکنی الان اصلامیگ دست ب گوشیم نزن بتوربطی، نداره هرطورراحتی

هیچ کس ب اندازه شوهر من دروغ گو نیست .حتی اگه نفعی در کار نباشه هم دروغ میگه . اینقدر دعوا و ناراحتی پیش اومده...... اینقدر نصیحت ... اصلا آدم نمیشه بدتر هم میشه . می‌خوام عین خودش باشم . دو سه روزه دقیقا عین خودش رفتار میکنم . 

هیچ کس ب اندازه شوهر من دروغ گو نیست .حتی اگه نفعی در کار نباشه هم دروغ میگه . اینقدر دعوا و ناراحتی ...

منم میخوام بیخیال باشم توهمه چی اولویت رفیقاش، وخوش گذرونی خستم کرد ازدروغ خستم کردبارفتاراش

نه اوایل دق میکرد اگه راجبش فکر‌بدی میکردم بعد‌از یکسال زندگی ۴ ساله ک افتضاح شده

شوهرمنم براشرمهم بود همه جوره خودشو اثبات میکرد الان عین خیالشم نیس

اینا خودشون باعث حساسیت ما میشن ، خودشون گند میزنن... بعد میگن تو گیر میدی ، تو فلانی ...‌‌‌‌‌‌من چند روزه اصلا با کارش کار ندارم اصلاااا حرف نمی‌زنم مگر چیزی بپرسه خودش در حد کلمه جواب میدم . جواب های دروغ هم میدم . 

شوهر منم ۲ ساله رمز داده دوساله رنگ گوشیشو ندیدم

خودشچی فکرمیکنی رمزداده؟؟؟ حق داری حساس بشی شک کنی خودشون باعث شدن اینطوری بشیم زیادبهش اهمیت دادم فکرکرده خبری

اینا خودشون باعث حساسیت ما میشن ، خودشون گند میزنن... بعد میگن تو گیر میدی ، تو فلانی ...‌‌‌‌‌‌من چن ...

دقیقا بخداشوهرمنم خودش باعث شد الانم حساسیتمو بدترکرد دیگ نمیتونم بهش اعتمادکنم اولویت چیزای دیگ تامن الان میفهمم منو باخانوادش درگیرکرد بادهن لقیاش ک مشغول خانوادش باشم دیگ سراغی ازشرنگیرم

شوهرمنم براشرمهم بود همه جوره خودشو اثبات میکرد الان عین خیالشم نیس

چون میدونن مجبوریم تحمل کنیم شون . میگن اگه رفته بود تا حالا رفته بود . برا منم اوایل کلی گریه میکرد و التماس.... الان تا ی چی میگم میگه پررو نشو ، برو خونه بابات و...... خیلی بی شعور شده