2777
2789
عنوان

شوهرم براشرمهم نیس راجعبش چ فکری میکنم خیلی راحت بهم دروغ میگ

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوره خیلی بدی شده .... بجای اینکه شوهر مون قدر ما رو بدونن ک اینقدر تعهد داریم ، از خدا میترسیم ، ب زندگی وفا داریم.... سو استفاده میکنن از این تعهد . با خیال راحت غلط اضافه میکنن. تو هر مجلسی میرم از لباس و اندامم و چشمام تعریف میکنن همه ، شوهر خودم یک بار نظر نداده حتی ! اون وقت تو خیابون یک دختر از دید شوهرم پنهان نمی‌مونه بس ک هیزه

دوره خیلی بدی شده .... بجای اینکه شوهر مون قدر ما رو بدونن ک اینقدر تعهد داریم ، از خدا میترسیم ، ب ...

عزیزم واسه منم سوال چرا اخه من ک همه جوره کنارشم اونقدردوسش دارم حتی اذیتشم نمیکنم

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

من تمام وجودم شک و نفرت . می‌خوام حالا ک اون درست نمیشه ،، این حس رو ب خودش منتقل کنم . تا الان خیلی ...

آفرین نتیجه رو بیا بگو ببینیم جواب می ده این روش یا نه ، البته باید جوری رفتار کنی که همش در شک باشه ، اگه مطمئن باشن که می زنن شل و پلمون می کنن 

آفرین نتیجه رو بیا بگو ببینیم جواب می ده این روش یا نه ، البته باید جوری رفتار کنی که همش در شک باشه ...

اره دیگه . نمی‌خوام مطمئن باشه ، اینجوری ک بدتر میشه زندگی مون . فقط می‌خوام در حد شک بمونه