بچهها من یه دونه عمو و یه دونه عمه دارم.اینا یکسره بدون اینکه به پدر من بگن با هم مسافرت میرن،دور هم جمع میشن...دیشب هم حس میکنم پیش هم بودن چون از این شخصیتهان که از همه چی عکس میزارن ولی دیشب هیچکدومشون نذاشتن.دلم برای بابام میسوزه و غصه میخورم.اگر جای من بودین به بهونه سعی میکردین بفهمین بودن یا نه؟من که میخوام بفهمم و اگر واقعا دور هم بودن میخوام کلا از زندگیم حذفشون کنم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مهم نباشه دوست داشتن زوری نمیشه بپذیر با شما حال نمیکنن شما هم با اونا حال نمیکنیدلسوزی دیگه چی بود ...
به نظر من روابط خواهر و برادری اون هم تو این سن حال کردن و نکردن نداره.یه جور قانونه ننوشتهست. اگر بدونم خیلی توو رابطهام در اینده باهاشون تاثیر گذاره
ما که کنار هم بودیم ولی خب دل ادم میشکنه، میدونی چی میگم؟
منم خواهر شوهرم با اونکی جاریم همش دور هم جمع میشن مهمونی میدن مارو دعوت نمیکنن خوب حال نمیکردن مام بیخیال شدیم غصه میخوره شوهرم ولی خب چه کار میشه کرد
میدونی اتفاقا شاید چون تعدادشون کمه یا هرچی برای پدر من مهمه.یکبار عمهام اومده بود خونه ما دم غروب،پدرم هرچی گفت شام بمونید گفت نه ما شام داریم و رفتن.بعد از چند دقیقه پدرم با دوچرخه رفت جلوی در خونه عموم و دید بله شام رفته بودن اونجا.خیلی دلش شکسته بود