2777
2789
عنوان

روانپزشکی

23 بازدید | 2 پست

سلام یه مشکلی واسم پیش اومده لطفا هرکی در توانش هست کمک کنه من یه خواهری دارم که متاهله و یه بچه هشت ساله دختر داره این خواهر من چند ماهه پیش رفتارای عجیبی پیدا کرده بود مثلا تنهایی تو تاریکی مینشتت باخودش حرف میزد میخندید خلاصه گفتیم شاید دعاکردنش یا خدایی نکرده جنی شده اخه قبلا خودش میگفت تو خونم یه چیزایی اذیتش میکنن خلاصه ما اول پیش یه چندتا دکتر رفتیم فایده نداشت پیش دوتا دعا نویس رفتیم فاید نداشت کار به جایی کشید که اخر چند وقتی تو بیمارستان روانی بستریش کردیم رفتیم اوردیمش اخر سرم پیش یه سادات بود بردمیش خلاصه حالش بهتر شد تاالان که دوباره بهم ریخته لطفا اگه کسی دکتری یا تو بحثه نمیدونم جنگیری و دعا و اینا سررشته یا اشناداره لطفا یه کمکی کنه به قران میگم جون خودمو بگیر ولی اونا خوبش کن ممنون میشم راهنمایی کنید

بهش بگو ۴۰ روز سوره بقره بذاره و گوش کن با صدای بلند

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

خیلی کار عقلانه ای کردید که بار اول بردید پیش روانپزشک بیشتر وقتا وقتی بیمار رو میبری پیش دعانویس و اینا حالش بدتر میشه حتما ببریدش یه روانپزشک خوب به دعا هم بسنده نکنین اگه تو خونه شون جنی چیزی بود بچش و شوهرش هم قطعا یه چیزایی میفهمیدن اول برید با خودش حرف بزنید بعدش ببریدش پیش یه روانپزشک  

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.