2777
2789
عنوان

دانشجواااااااا بیاید کارتون دارم خدا خیرتون بده🥰♥

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 43 پست
الان دانشجوعم همچنان خواهرم😂فعلا کلی مونده😁ولی به عنوان بهیار فعلااا تو بیمارستان کار میکنم با پار ...

واییوایییییی اقاااااا😍😍😍😍

من عاسق کار کردن تو بیمارستانم دعا خداجونمون کمکم کنه برسم بهششش

چجوری رفتی

چیکارمیکنی اونجا

رشتت چیهههه

بابا ایول😍روانشناسی میخونی؟ چجوری میخونی درسارو؟

قربونت 

نه

تو طول ترم میخونم تلنبار نشه 

مفهومی میخونم نه کلمه به کلمه

یاد بگیر حفظ نکن

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واییوایییییی اقاااااا😍😍😍😍من عاسق کار کردن تو بیمارستانم دعا خداجونمون کمکم کنه برسم بهشششچجوری ر ...

ایشالله عزیزم😍😍

من بهیاری رو که گذرونده بودم ولی با کمک همسرم و اینا یجا تو بیمارستان مشغول شدم که وقتم رو بگذرونم یکم کار خاصی انجام نمیدم فعلا😂درحد تزریقات و فلان 😂ولی خب کار تو بیمارستان رو دوست دارم

رشتم پزشکیه گلم 

ایشالله عزیزم😍😍من بهیاری رو که گذرونده بودم ولی با کمک همسرم و اینا یجا تو بیمارستان مشغول شدم که ...

ان شاءلله با توکل به خدا هممون به هرچی میخایم برسیم😍❤

به به چقدرم عالی خانم دکتر😍😍😍 

ان شاءلله با توکل به خدا هممون به هرچی میخایم برسیم😍❤به به چقدرم عالی خانم دکتر😍😍😍

انشالله عزیزم😍مطمئن باش

امام علی گفته هرکس نهایت تلاش خود را کند به تمام خواسته هایش میرسد❤

به به چقد خانم دکتر داریم😍😍😍😍

هنوز ک نشدیم ولی خب🥲😂

من پارتنرم یادم داد چجوری بخونم ترم یک عین خنگ ها حفظ میکردم

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂