2777
2789
عنوان

احساس می‌کنم دیشب دور هم جمع بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 27 پست
منم خواهر شوهرم با اونکی جاریم همش دور هم جمع میشن مهمونی میدن مارو دعوت نمیکنن خوب حال نمیکردن مام ...

چقدر بعضی‌ها معذرت می‌خوام بیشعورن.انگار حالا اگه شما باشین ، یا ما باشیم جاشون رو تنگ می‌کنیم

چقدر دوستت دارم‌ خدا

الان کمکی که به بابات میکنی اینه که بفهمی اونا دور هم بودن یا نه؟؟ اینکه مهم نیست خب باشن شاید حسشون با شما جور نیست شاید از مامانت خوششون نمیاد وشاید اصلا دلشون نمیخواد چه اصراریه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما با پدذت حال نمیکنن، چرا برات مهمن؟ اصلا اهمیت نده و برات مهم نباشن

مگه می‌شه بین‌دوتا برادر یکی رو انتخاب کنی و بگی با اون یکی حال نمی‌کنم و حذفش می‌کنم! واقعا من این چیزا برام عجیبه

چقدر دوستت دارم‌ خدا
به نظر من روابط خواهر و برادری اون هم تو این سن حال کردن و نکردن نداره.یه جور قانونه ننوشته‌ست. اگر ...

خدایی اینا چیه میگی

قانون ننوشته

بعضی خواهر برادرا با هم تفاوت دارن بر فرص مثال یکجا جمع میشن تنش ایجاد میکنه

اتفاقا فکر کن رفتن روابطتو باهاشون متعادل کن که تا تاثیری تو زندگیت نداشته باشه

بعدشم  تو پست بعدی خوندم گفتی پدرم متوجه شده رفتن خونه عموت خونه شما نیومدن

اینجا مقصر پدر شماست شاید  بهای زیاد به ادما میده طرف سرش کیج میره

الان کمکی که به بابات میکنی اینه که بفهمی اونا دور هم بودن یا نه؟؟ اینکه مهم نیست خب باشن شاید حسشون ...

خیلی هم خوب، اصلا هرکاری می‌خوان بکنن و هرجا می‌خوان برن. ولی دیگه این مناسبت‌ها این چیزا حالیش نمی‌شه. هر چند که اصلا این چیزا نیست. من هرچی می‌شنوم کتارهم هستن و هر کاری می‌کردن ناراحت نمی‌شدم، ولی این شب خیلی برام مهمه و اگر بفهمم بودن واقعا از زندگی و ذهنم حذفشون می‌کنم. پدرم شاید نتونه چون برادر و خواهر هستن، ولی من می‌کنم اینکارو

چقدر دوستت دارم‌ خدا
چقدر بعضی‌ها معذرت می‌خوام بیشعورن.انگار حالا اگه شما باشین ، یا ما باشیم جاشون رو تنگ می‌کنیم

اره مهمونی میدن مسافرت میرن باهم واسه من از اولم مهم نبود شوهرم غضه میخورد اونم الان عادت کرده بعد جالبه همین خواهر شوهرم هر کاری داشته باشه تو خونش چون شوهرم کارای فنی بلده زنگ میزنه به شوهرم فقط بیچاره واسه حمالی میبینن امسال دیگه دیگه نزاشتم بره کلا قطع رابطه کرده باهامون😅

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=365149268]مگه می‌شه بین‌دوتا برادر یکی رو انتخاب کنی و بگی با اون یکی حال نمی‌کنم و حذفش می‌کنم! واقعا من این ...[/QUOTE

صددرصد حق باهاته ولی، زندگی پراز عجایبه، تو که نمیتونی رفتاره بقیه رو تغییر بدی، پس برات مهم نباشه..

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
مگه می‌شه بین‌دوتا برادر یکی رو انتخاب کنی و بگی با اون یکی حال نمی‌کنم و حذفش می‌کنم! واقعا من این ...

اره میشه چرا نشه 

من خانواده همسرم همه با هم هستند منا که نبینند انگار ملک الموت احضار شد 

من با اونا حال نمیکنم اونا با من اصلانم برام مهم نیست کی کجا در کنار هم هستند 

چون چند باری سر موضوعاتی الکی دعوا درست کردن من آدم صبح طلبی هستم یعنی اینقدر دغدذغه دارم که اینا توش گم هستند 

مه بخوان بقیه روزا و ساعاتای عمرم باهاشون سپری کنم  

شما هم حق دارید ولی سعی کن اینقدر پر رنگ بهش نگاه نکنی که موجب آزار و اذیت بشه

خدایی اینا چیه میگیقانون ننوشتهبعضی خواهر برادرا با هم تفاوت دارن بر فرص مثال یکجا جمع میشن تنش ایجا ...

نه عزیزم این چیزها نیست

ببین ماها چون کم بودیم همیشه این شب رو کنار هم بودیم و دنگی می‌کردیم که به کسی فشار نیاد. بعد از یه مدت عمو و عمه‌ام سر مسایلی با هم قهر بودن و اینجوری دیگه جدا شدیم برای یلدا. یعنی تو ذهن ما یه سری چیزا حک شده.درسته ممکنه بعضی‌ها با هم فرق داشته باشن ولی از سمت پدر من هیچوقت هیچ تنشی نبوده، به خصوص که پدر من بزرگتر از همه‌ست. به هرحال من هرچی بگم شما متوجه روابط و عمق اتفاقی که در قلب من افتاده نمی‌شین و منطقی فکر می‌کنید

چقدر دوستت دارم‌ خدا

دیگه تواین سن پدرتون نباید به این چیزا اهمیت بدن 

کارشون درست نیست اما محبت زوری نمیشه دوست من

شمام اخلاقشونو پیش چشمت داشته باش و زیاد تحویل نگیر

اینا م احتمالا قهر بودن اشتی کردن کاسه کوزه هارو بین خودشون سر پدر شما شکستن وحذفش کردن من این مدلی دیدم که میگم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
نه عزیزم این چیزها نیستببین ماها چون کم بودیم همیشه این شب رو کنار هم بودیم و دنگی می‌کردیم که به کس ...

دقیقا منم میگم فکرتو درگیر نکن اونا خوشیاشونو کردن احتمالا هم باهم بودن حالا شما مثل اسپند رو اتیش،بپر

فقط،شماهم بهایی به اینا ندید تمام