2777
2789
عنوان

خانومایی ک رجوع کردین بعدطلاق زندگیتون جطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولاش سخت بود بعدا خوب شد الان ۵ سال میگذره

ببخشید میتونم بپرسم چرا جداشده بودین؟

بچه داشتین؟

واسه من بیش از حد اخلاق بد داشت اصن بایر بگم یه خصلت خوب نداشت 

ببخشید میتونم بپرسم چرا جداشده بودین؟بچه داشتین؟واسه من بیش از حد اخلاق بد داشت اصن بایر بگم یه خصلت ...

برای خیانت ولی نگرفته بودش و اینکه بله دختر داشتم دخترم عادت به زندگی آروم داشت خوام‌مستقل نبودم سربار خانواده بودم به خاطر همین برگشتم

این حرف یه اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنم‌خیلی کلیشه ای شده مجبور که باشی تکرار میکنی نه دوبار بلکه چن ...

مثل این میمونه یه کتابو یبار خوندی و هر دفعه توقع داری اخرش فرق کنه

من ومپایر اعظم نیستم😄
کتاب به چیز تایپ شده و چاپ شده هیت ولی زندگی کتاب نیست هر روزش با هرروزش فرق داره مقایستون درست نیست

ولی شما اگه راه دیگه ای داشتید بازم رجوع میکردید ؟ مجبور بودن با خواستن خیلی فرق داره

من ومپایر اعظم نیستم😄
چرا دوباره داره طلاق میگیره دختره مجرد بوده زنش شده

نمیدونم مجرد بود یانه 

فقط میدونم شوهرسابقم سک بود یا یکی سگ تر از خودش ازدواج کرد کلا دختره هرزست و خیابونی 

از ادن خرابات مثل شوهرسابق خودم

این حرفم که شخصیت کسی رو نمی تونی تغییر بدی را قبول نداری؟(تا خودش نخواهد که اونم درصدش کمه)

به هر حال تا جای یه نادر نباشی تو اون موقعیت قرار نگیری نمیتونی قضاوت درستی بکنی

ولی شما اگه راه دیگه ای داشتید بازم رجوع میکردید ؟ مجبور بودن با خواستن خیلی فرق داره

انتخاب خودم بودم برای اون زندگی سختی کشیده بودم همسرم پدر بچم بود راه دیگه زیاد بود خواستگار پسر داشتم ولی باز گفتم پدر بچم انتخاب خودم بود

برای خیانت ولی نگرفته بودش و اینکه بله دختر داشتم دخترم عادت به زندگی آروم داشت خوام‌مستقل نبودم سرب ...

باز خداروشکر تغییر کرده 

پشیمونه از کارش ببخشید میتونم بپرسم چندوقت بعدجدایی برگشتین؟

خوشبخت باشین عزیزم 

کتاب به چیز تایپ شده و چاپ شده هیت ولی زندگی کتاب نیست هر روزش با هرروزش فرق داره مقایستون درست نیست

بالا بری پایین بیای،،،،،، ذات و شخصیت یه ادم هیچوقت تغییر نمیکنه 

صدبار روانشناس ها گفتن به امید تغییر هم ازدواج نکنید

مگه طرف خودش بخواد و یه جوری نقش بازی کنه که عوض شده،،وگرنه بعد یه مدت همون ادم میشه