2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ومنی که به چشم دیدم کارمارو🙂

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

ببین ما یه جایی بدی کردیم به تقاص بدیهایی ک قبلا بهمون شده بود سر سال ینی سر همون تاریخ خدا جواب کوبندشو بهمون داد که خیلیم جگر سوز بود و اونجا فهمیدم چوب خدا صدا نداره یه نفر دیگه یه بدی بزرگ در حق من کرد که من یک سالو نیم سوختمم و اب شدم اما خدا جواب بدیشو نداد عدالت و ساز و کار خدا معلوم نیست چ جویه

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

اگه منظور شما این که هر کسی بدی کرد فوری تقاص ببینه عرض دو دقیقه خب حق باشماست اینجور نیست 

ولی در طی زمان بله ظالم تقاص کارهای بد خود را می‌بیند 

ممکن است مظلوم تقاص ظالم را اصلا نبیند یا دیر ببیند 

البته به جز کیفر دنیوی ظالم قطعا در آخرت کیفر کامل را خواهد دید 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

ببین ما یه جایی بدی کردیم به تقاص بدیهایی ک قبلا بهمون شده بود سر سال ینی سر همون تاریخ خدا جواب کوب ...

وای امضات 🤣🤣🤣🤣🤣

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

وای امضات 🤣🤣🤣🤣🤣

امضامم ی کارماست شاید خیلیا پشت سرم گفتن الهی موهاش مث دندوناش بشه و کسی تگیرتش

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

ببین ما یه جایی بدی کردیم به تقاص بدیهایی ک قبلا بهمون شده بود سر سال ینی سر همون تاریخ خدا جواب کوب ...

دیر یا زود داره اما سوخت سوز نداره 

مطمئن باش اونم تقاص کارش پس میده

امضامم ی کارماست شاید خیلیا پشت سرم گفتن الهی موهاش مث دندوناش بشه و کسی تگیرتش

چی بگم 🥲✨

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

دیر یا زود داره اما سوخت سوز نداره مطمئن باش اونم تقاص کارش پس میده

ینی خدا تقاصمو از پسری ک ۸ سال بهم قول ازدواج داد و بعد بی خبر ولم کرد رفت دختر خالشو گرفت  میگیره💔