2777
2789
عنوان

ای خداااا از دست این شوهرم😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2446 بازدید | 117 پست

ما هم همین جوری بودیم ولی الان سه ساله شده دیگه ذوقمون کور شده ....

برای منم دعا کنید خوب بشم و ما هم بچه دار بشیم ان شاءالله که دامن شما هم سبز بشه بهترین مادر و پدر دنیا 😘😘❤️❤️

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما هم همین جوری بودیم ولی الان سه ساله شده دیگه ذوقمون کور شده ....برای منم دعا کنید خوب بشم و ما هم ...

مرسیییی عزیزمممم🤍🫂😍

امیدوارم شماهم زودتر خدا بهتون بچه سالم و ناز بده 🤩

ماهم داشتیم از ذوق سکته میکردیم اما خب اینماه باردار نبودم 🥲

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
خدا بهتون بچه های زیاد بده ان شاءالله که تا آخرش انقدر عاشقانه زندگی کنید 😘😘❤️❤️

مرسیییی فداتشمممم😍😍🙏❤️

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
مرسیییی عزیزمممم🤍🫂😍امیدوارم شماهم زودتر خدا بهتون بچه سالم و ناز بده 🤩ماهم داشتیم از ذوق سکته می ...

من یه تجربه سقط دارم سه هفته بود فهمیده بودم که سقط شد ...میخوام یه چیزی رو خواهرانه بهت بگم منم همسرم به همین شدت مثل همسر شما حساسه وقتی باردار شدم انقدر حساسیت نشون داد و این کارو بکن اون کارو نکن وقتی هم بچه سقط شد حالش انقدر بد بود به زمین و زمان فحش میداد اخرشم یه قسمت منم مقصر شناخت از الان باهاش حرف بزن بگو باید آروم باشی تو این دوران ذوق کاراشونو نکن که بحث بچه بیاد وسط خیلی بد میشن 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌
من یه تجربه سقط دارم سه هفته بود فهمیده بودم که سقط شد ...میخوام یه چیزی رو خواهرانه بهت بگم منم همس ...

منم ی سقط داشتم عزیزم 

بابت سقط شمام متاسفم 

اما شوهرمن با اینهمه ذوقش حتییی وقتی بچمون سقط شد گریه هم نکرد هیچ واکنشی نشون نداد بهش گفتم چرا ناراحت نیستی؟گفت تو داغون شدی اگ من گریه کنم تو حالت بدتر میشع 

تواون حال هم بفکر من بود برای همین ذوق بعضی کاراشو دارم 

اما درسته حق با شماست منم بهش توضیح دادم همچیو اما اون سقط یکم بیشتر حساسش کرد 

دورت بگردم عزیزممممم😘😘❤️❤️

خدانکنه قشنگمممم😍😍🫂

ای جانم چقدر من ذوق کردم از ذوقتون

فداتشم ان شاءالله یه دختر خوشگل و ناز سال دیگه تو بغلتونه 

عشقتون پایدار خوشبخت باشین

خوشبحال بچتون که اینقدر ذوق دارین واسش از همین الان

چند وقته ازدواج کردین و چند سالتونه؟؟

ای جانم چقدر من ذوق کردم از ذوقتونفداتشم ان شاءالله یه دختر خوشگل و ناز سال دیگه تو بغلتونه عشقتون پ ...

مرسییی عزیز دلممم 

فداتشممم ممنونممم😍😍😍❤️

۱سال و نیمه عروسی کردیم 

من ۲۰سالمه همسرم ۲۴ 

اما ب سن کمش نگاه نکن ۱۰ساله داره کار میکنه  شیر مردی هس برا خودش مثله پسرای این دوره ناز نازی نیس 😂😂

منم ی سقط داشتم عزیزم بابت سقط شمام متاسفم اما شوهرمن با اینهمه ذوقش حتییی وقتی بچمون سقط شد گریه هم ...

اره حساس میشن بدتر از قبل خدا هم به شما هم به من بچه بده .... خدا به حق همین روز که میلاد حضرت زهراست تا سال دیگه این موقع انشاءالله بچتون تو بغلتون باشه ...

شما فعلا جوونید و وقت و فرصت بسیار است از دو نفری هاتون استفاده کنید ... من بعد دوسال اقدام باردار شده بودم شما زودتر از من باردار شدید این قضیمون مثل هم نیست در هر صورت هرچی از خدا میخوایید ان شاءالله بهتون بده و عشقتون پایدار ان شاءالله