2777
2789

دوساله ک جداشدم اونم ازدواج کرده حالا ک دیده با دختره نمیتونه زندگی کنه باز برگشته 

قبلا ک ازدواج نکرده بود هم زیاد میومدن واسه التماس 

کسی اینجا رجوع کرده؟اخلاق شوهرتون عوض شد؟

بهترشده؟واسه من خیلی خیلی خیلی اخلاقش بد بود 

حالا فهمیده هیچ کس مثل من نمیتونه باهاش بسازه

بنظر من چیزی رو که بالا آوردی دیگه دوباره نخور

اگه بتونستی کنار بیای یا اون بتونست اخلاقشو عوضکنه همون موقع تغییر میکرد

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون جمله آخر یعنی چی؟ ساختن یعنی موندن و تحمل کردن. تو اگه باهاش میساختی که طلاق نمیگرفتی😄 در واقع تو هم باهاش نساختی و حقم داری.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

اون جمله آخر یعنی چی؟ ساختن یعنی موندن و تحمل کردن. تو اگه باهاش میساختی که طلاق نمیگرفتی😄 در واقع ...

من باهاش ساختم وگرنه همون ماه اول جدامیشدم 

منظورم اینه ک هیچ کس مثل من انقدرسطحی نگر نیی دخترای الان پرتوقع شدن ولی من پرتوقع نبودم 

اشتباه رو دوباره تکرار کردن خودش اشتباه دیگریست...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بنظر من چیزی رو که بالا آوردی دیگه دوباره نخوراگه بتونستی کنار بیای یا اون بتونست اخلاقشو عوضکنه همو ...

اصلا قبول ندارم آدما عوض میشن از اشتباهاتشان درس میگیرن نمی دونم چرا تو فضای مجازی عشق بهم خوردن زندگیمو دارن