2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم بچم کتک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 197 پست
بنظرم درست نمیشه آدم نمیشه نمیتونه خودش کنترل کنه دلم میخاد جداشم ولی فعلا نمیتونم

سریع زنگ بزن بهزیستی شهرت مددکار میفرستن برات

حل میشه

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما قانعش کنید یه مشاوره خانواده ببرید ایشونو شاید لازم به دارو درمانیم باشن که روشماهم دست بلند می ...

چنین حیوانی اصلا قانع میشه؟! بگه بیشتر لج میکنه

باید دفعه بعد که دست رو بچه بلند کرد اسی زنگ بزنه پلیس یهو که بیان سراغش درس عبرت میشه براش

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

ترسو نباشمن جای تو‌ باشم سقف خونه رو‌تو سرش داغون میکنممن بچه هام‌خط قرمزهخدا نکنه کسی انگشتش بهشون ...

همش دعوا میکنه غر میزنه تو مقصری نمیزاری ادبش کنم بچمم گاهی واقعا اذیت میکنه بنظرم بیش فعال یک دقیقه نمیشینه وسیله پرت میکنه گریه میکنه غذا نمیخوره 

اینم گیر میده مثلا بچم دشویی نمی‌رفت از یقه لباسش گرفته بود می‌میکشوند می‌برد ندیدم بعد خودش تعریف ک ...

خیلی سخته مادربودن.خیلی ناراحتم خیلی.ازیه طرف نبودشون وازیه طرف برخورددیشب باباش خیلی اذیتم کرده دلم گریه میخاددلم نصف شبی مردن میخاد

پدر بچه قرار نیس هر گهی رو بخوره چی میگی خانم!!!!

فعلا ک دار میخوره دیگ مگ بقرار ماست. باید واقع بینانه ب موضوع نگاه کرد. 

اینکه چرا دار اینهمه واکنش بدی نشون مید 

چی دار اذیتش میکنه. 

بچه بیش فعال هست یا نه

خیلی چیزا باید بررسی بشه و ریشه یابی تا ببینه مشکل کجاست ک اونم بعهده متخصص نه خانم های نی نی سایت ک هنرشون حرص خوردن و فحش دادن

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»
حتما قانعش کنید یه مشاوره خانواده ببرید ایشونو شاید لازم به دارو درمانیم باشن که روشماهم دست بلند می ...

اره اصلا کنترل نداره روز ده بار دست بلند میکنه آخرش میزنه 

پسر

تروخدا دیگه از این جانور بچه به دنیا نیار

خدا رحم کرد چنین حیوانی دختر دار نشد

پسرت بعدا که بزرگ بشه چنان دستی روش بلند میکنه که کیف کنه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

بنظرم درست نمیشه آدم نمیشه نمیتونه خودش کنترل کنه دلم میخاد جداشم ولی فعلا نمیتونم

من خیلیا رو دیدم با دارو و مشاوره درمان شدن و به زندگی عادی برگشتن. اون پدر بچته، عشقته. تنهاش نذار. کنارش بمون و درمانش کن. البته باید خودشم قبول کنه که مشکل داره. توی این مدت هم به نظرم بچتو ازش دور کن ،اگه بتونی بسپر دست بزرگتر یا اگه با این کار عصبانیت شوهرت بیشتر میشه، این کارو نکن اما خیلی خیلی مراقب بچت باش. تو الان والد آگاه هستی و شوهرت والد ناآگاه. اگه اون مشاوره نیاد، خودت تنها برو اولش، ببین مشاور چی میگه بهت. اون بهتر راهنماییت میکنه.

پسر

بزار بزرگ بشه همچین از خجالتش در میاداااا 

یکی از اقوام ما اینجوری بود 

الان پدر پسر شده پسر ۲۷ ساله 

چند وقت پیش همچین پدره رو زده بود بیا ببین 

همه هم میگفتن مقصر پدره که این رفتارو به بچه یاد داده