2777
2789

خودتون بگیرید عزیزم بهتره

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اگه پولشو زود بدی پشت سرت حرف درنیاد

وقتی قراره پول بده خب خودش بگیره سنگین تره که

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

نه عزیزم،زن داداش من همیشه به من میگه برا مامانت بگیر من پولش رو میدم ولی مبلغش رو میگه مثلا تا فلان قیمت ،سلیقه مامان دستته ،منم میگیرم پولش رو میزنه،یا قبلش پول رد میده میگه بگیر 

اگر سلیقشون رو ندونم و پیدا نکنم

اره هزینش رو پرداخت میکنم تا خواهر شوهر خرید کنه به جام و چیزی بگیره که نیازشون باشه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
وقتی قراره پول بده خب خودش بگیره سنگین تره که

بعضیا مثلا بچه دارن یا شرایط بیرون رفتن ندارن همچین درخواستی اگه بخواد سریع پول و بهش بده زشت نیست ، 

اگه نه بچه و اینا در کار نیست و خودش می‌تونه بره بخره نگه بهتره ..

الان به این گرونی مگه میشه یه نفر به جای دو نفر هزینه کنه