2777
2789
عنوان

یکی از معایبِ زندگی با دخترِ شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 110 پست
این بچه عزیزم باید مادر ببینه کمبود داره هرکادم کردی رضایت خدا در نظر بگیر خدا اجرت

مسبب نبودن مامانش مگه منم آخه؟!!!!!

منم میدونم‌که باید مادرشو ببینه ولی خب چیکار کنم که باباش همکاری نداره؟!

دلیلشم اینه که میگه اون باید بیاد دخترشو ببینه نه اینکه من دوره بیافتم و بگم بیا دخترتو ببین.....

لال شم اگه دروغ بگم، تا حالا بالای ۱۰۰بار به باباش گفتم بیا مادرشو پیدا کن،اوایل که فکر میکرد از رو دشمنی دارم میگم،ولی بعدا که با دخترش رفتم روانپزشک و دخترش اومد گفت بابا روانپزشکه هم گفته که باید مامانمو ببینم،به باور رسید که من از رو خیرخواهی حرف زدم نه از رو دشمنی.....

من قوی نبودم، صبور هم نبودم؛ مجبور بودم....اجبار ازت یه آدمِ دیگه میسازه!!!!

کارای اشتباهش وبه پدرش بگو ولی بچه نفهمه شما گفتی یا همین حرف و که به ما گفتی به همسرتم بگو، بگو پس ...

من شوهرم بدترین اخلاقش اینه که کورکورانه پشت اشتباهات دخترشه

به من میگه تو کارت نباشه،رفتارت باهاش اصلا تغییر نکنه،من پدرشم خودم باهاش حرف میزنم...

آخه چجور میشه من کارم نباشه،مگه من جزئی ازین خانواده نیستم؟!مگه حرفِ خونه ی من نیست که زده شده؟!!!چطور بی تفاوت باشم آخه....

بعدم اگه تویِ پدر  باهاش حرف زدی چرا سال به سال این اخلاقش داره پر رنگتر و بدتر میشه؟!!!!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امکانش هست نزارین بره خونه مادربزرگش تنهایی؟

بخاطر شرایط کاری منو شوهرم نه متاسفانه

چون تنها می مونه و باباش دوست نداره تنها بمونه

منم متاسفانه همیطوریمهر کیو میبینم تعریف میکنم تو خونمون چی شده بابام ب مامانم چی گفته و مامانم ب با ...

گلم میشه بگی دلیل کارت چیه؟

و اینکه مامانت،مامان خودته یا نامادریته؟؟

من شوهرم بدترین اخلاقش اینه که کورکورانه پشت اشتباهات دخترشهبه من میگه تو کارت نباشه،رفتارت باهاش اص ...

اره والا حق با توه ،،،،بگو دختر تو هست دختر منم هست ما باهم یه خانواده ایم بگو دوس دارم با شخصیت بزرگ بشه منم دوسش دارم حتی اگه بچه خودمم بود بازم اینکارو میکرد ناراحت میشدم وبهش گوشزد میکردم 

ببین همه جوره بهت حق میدم ولی یه مورد رو در نظر بگیر اون بچست مادرشوهرت مرض داره مادرشوهرت اگه آدم ب ...

با خوندن اسم اکانتت یاد دروغ دخترم افتادم😅

ولی خب آره مادرشوهرم صد در صد مقصره ولی خب این دخترم مقصره چون سنش سنی نیست که خوب و بد رو متوجه نشه!!!!

واسه بچه ۱۲ ساله تو داری هیلی سخته چون به شدت سن لجبازیشونهشماهم حق دارین واقعا کار بزرگی میکنین ولی ...

تصمیم گرفتم تو خونه سکوت کنم

اگه حرفی م با شوهرم دارم وقتی سر کارم و اون سرکاره بهش زنگ بزنم و بگم

باورت میشه یه بار رفته بود به مادرشوهرم گفته بود مامانم هر روز که بابام میاد خونه میره بوسش میکنه،تو چرا بابابزرگو بوس نمیکنی؟!

بعدم مادرشوهرم با شوهرم حرف زده بود که جلو این دختر این کارو نکنین،روش باز میشه یا چه میدونم بلوغ زودرس میشه

از ۸سالگی این دختر که این حرف به مادرشوهرم زده شد،کلا وقتی شوهرم از بیرون میومد و میرفتم بوسش کنم محلم نمیداد تا اینکه از سرم افتاد و الان بیاد خونه م دیگه نمیرم استقبالش‌....

با خوندن اسم اکانتت یاد دروغ دخترم افتادم😅ولی خب آره مادرشوهرم صد در صد مقصره ولی خب این دخترم مقصر ...

نمیدونم چند سالشه ولی یکم صبوری کن بخاطر رابطه خودت و همسرت 

خودتو جای همسرت بذار تو هم باشی بچه تو نمیتونی بی خیال شی. چون بچه بخشی از وجود آدمه هیچ جوره نمیشه کنسلش کرد 

من دوروبر خودم دیدم نامادری هر کاری کرد تا بچه مقصر بشه بچه هم حسابی خودشو از چشم پدرش انداخت و یه مدت با هم قهر شدن و جدا شدن ولی بازم بعد یه مدت بچه و پدر آشتی کردن و نامادره هم آدم بده ماجرا شد در حدی جلو رفتن ک باباهه گفت من بچم بدترین هم باشه بچمه نمیتونم ولش کنم تو برو

آخرشم زنه نشست و با بچه سازش کرد 

خلاصه بنظرم دایورتش کن و روابطت رو با همسرت خوب کن بعد چند سالم اون بچه بزرگ میشه ازدواج میکنه میره 

اسی منم تواین سن یه عمه داشتم خیلی ازم حرف میمشید یعنی رگ خوابم دستش بود بیچاره مادرم پیرشدتامنودرست کرد انقدرباعحه ام رفیق بودم فکرمیکردم واقعاازته قلبش خوبی امونومیخواد بعدهاپی به ذات کثیفش بردم

گاهی انسانم آرزوست
من دردم اینه خیلی براش وقت گذاشتمخیلی پای حرفاش نشستم و گوش کردمولی میدونی دستم نمک نداشتمن نمیگم خو ...

این چالشا را مادرا با بچه های خودشونم دارن 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
اره والا حق با توه ،،،،بگو دختر تو هست دختر منم هست ما باهم یه خانواده ایم بگو دوس دارم با شخصیت بزر ...

شوهرم نمیدونم چرا انقدر بی دلیل پشت دخترشه!!!

حتی من تو کارای خونه بخوام بگم کمک بده،شوهرم بدش میاد...

خودش ک۶ کمک اصلا نمیده،خوششم نمیاد دخترش کمک بده...

به منم جلو دخترش میگه:کارای خونه وظیفته!!!

خسته شدم خیلی خسته م بخدا

یه وقتایی به خدا میگم چرا من باید انقدر تو زندگی تو فشار باشم،این از شوهرم،اون از دخترش،اونم از خانواده ی شوهرم.....

خدا جونم خودت کمکم کن آروم شم

از وقتی تاپیکو زدم تا خود الان بیدارم و خواب به چشام نیومده،بخاطر فکر و خیال کتفم گرفته،دردش عصبیه....

خدایا هیچ زن مجرد  و دختری رو اسیر مرد بچه دار نکن،الهی آمین

من چی بگم که دختر خودم اینجوریه نه تنها به مادرشوهر حتی حرفاو کارامون به همسایه ها میگه کلا پرحرفه و حافظه اش خوبه همه چی یادش می مونه و میگه چندبار قول داده نگه ولی خب بچه اس

کاربر سال 98هستم