2777
2789
عنوان

یکی از معایبِ زندگی با دخترِ شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 103 پست
بچه من ۱۰سالشه جوری باهام لج میکنه وتند حرف میزنه اگه نامادری بودم میگفتم چون نامادری ام اینطوره در ...

نمیدونم بچه های دهه ۹۰ چرا اینجوری ن؟!!!!!!

من قوی نبودم، صبور هم نبودم؛ مجبور بودم....اجبار ازت یه آدمِ دیگه میسازه!!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا یه بار به دروغ به مادرشوهرم گفته بود مامانم غذا نمیپزه، دو روزه املت میده به خوردمونمنم از همه ...

حساس شدی اونم فهمیده 

با همسرت حرف میزنی مواظب باش نشنوه 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
بزارین تو خونه حرف بزنه جدی بگیریدش بعضی از پدر و مادرا هستن بچه با ذوق یه چیزی را داره تعریف میکنه ...

من دردم اینه خیلی براش وقت گذاشتم

خیلی پای حرفاش نشستم و گوش کردم

ولی میدونی دستم نمک نداشت

من نمیگم خوبم ولی بخدا بدم نیستم

اینهمه حرف از من زده،یه بار نشده دعواش کنم یا تندی کنم

ولی یه وقتایی فک میکنم این بچه وقتی قدر منو میدونست که یه نامادری بد داشت....

مثلا یه بار به دروغ به مادرشوهرم گفته بود مامانم غذا نمیپزه، دو روزه املت میده به خوردمونمنم از همه ...

عزیزم میدونم خسته ای ولی یه چیز بگم بخدا بچه من میبینی گاهی روزا کارام زیاده با بچه کوچیک ۱ساله سختمه نمیرسم همسرم از سرکار میاد میبینه خونه بهم ریخته اس بعد این میره جلو پدرش میگهه مامان امروز همش خواب بود یا سرش تو گوشی بود نرسید خونه تمیز کنه من قسم قران بخدا همش ۱۹دقیقه اس نشستم خستگیم در بره 

به نظرم بزرگتر بشه خوب و بد رو بهتر می‌فهمه و دست برمیداره

امیدوارم

خدا کنه در آینده مثل زنایی نشه که مدام دنبال حرفن و پشت سر اینو اون حرف میزنن...

این بچه سال به سال که بزرگتر میشه این عادتش بدتر میشه

قبلنا حداقل فالگوش واینمیساد ولی الان.......

هعی!!!!

میفهمم، یه سری برچسب‌های فرهنگی هست که دید جامعه بهش بده کلاً. مثلاً زن بابا. هر کاری کنی در واقع ل ...

موافقم

ازدواج با مرد بچه دار غلطِ محضه

اینو منی دارم میگم که تجربه شو دارم و روز به روزم با بزرگ شدن اون بچه و رفتارایی که داره بیشتر اذیت میشم😔😔😔😔

ببین همه جوره بهت حق میدم ولی یه مورد رو در نظر بگیر اون بچست مادرشوهرت مرض داره 

مادرشوهرت اگه آدم باشه اون بچه رو طوری تربیت میکنه ک آرامش زندگی پسر و نوه اش حفظ بشه 

واسه بچه ۱۲ ساله تو داری هیلی سخته چون به شدت سن لجبازیشونه

شماهم حق دارین واقعا کار بزرگی میکنین 

ولی یه میشنهاد ابنه که نزارین از مسائل زندگی با خبر بشه 

لایک نکن خواهر منننن  
زیر سر مادر شوهرست هر چیه ، برات مهم نباشه میخواد چه فکری کنه به قول خودت کنجکاو دیگه اهمیت نده کاری ...

میدونی من شاغلم و بخاطر شغلم این  بچه تقریبا هر روز خونه مادربزرگشه

از همه بدتر وقتیه که روز تعطیل باشه و من باهاش سرد باشم بخاطر فضولیش،

اونوقت شوهرم صبح که میخواد بره سر کار اینم بیدار میکنه و میبره میذاره خونه مادرش که مبادا تو خونه اذیت شه، بعد که میخواد برگرده خونه میره میارتش....

یکی از بدترین قسمتای زندگیم اینه که شوهرم پشتِ اشتباهات دخترش وایمیسه!!!!!

گلم من بچه ام ۴سال و نیمشه تمام دعوای ما رو میگه به همه ام میگه حتی رفته بود پیش دخترخاله ام یواسکی ...

ببین خیلی فرقه بین بچه ۴ساله با بچه ی ۱۲ساله

منم اونوقتی که این دختر کوچیکتر بود میذاشتم به حساب بچگیش اصلا هم باهاش سرسنگین نیشدم،ولی خب باهاش حرف میزدم که کارت اشتباهه

درد من اینجاست که این بچه الان تو سنیه که خوب و بدو میفهمه،تازه فالگوشم وایمیسه،

هعی که هر چی میگم بیشتر اعصابم خورد میشه.....