2777
2789
عنوان

شوهرم بعد شب چله همه مهموناخونه باباشو آورد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 55 پست
[QUOTE=365144721]اره عزیزم خودمم قبول دارم.خودمو ضعیف نمیگیرم. به. شوهرم و خانوادش فهموندم ک من مظلو ...

اره دارم داداشم این دفه ک قهرکردم ک من طلاق میخام،گفتم این منو زنده نمیذاره،گفتم اگه جنازمو آوردن ازون دنیاهم شمارو نمیبخشم ، بدونین ک نمیبخشمتون، اوناهم نشستن حرف زدن باشوهرم قرارشد برای بار آخر برم اگه آدم نشد دیگه طلاق بگیرم،شوهرم بهشون گفته بود خیلی بهم گیرمیده ک باکی چت میکنی و فلان،. با اینکه همه میدونن چقد ج ن د ه بازی کرده ،با اینکه من ب ورود و خروجش ۶ماهه اصن حرفی نزدم و ب گوشیشم کاری نداشتم،یهو چشمم خورد ب ی دختره بوس و قلب فرستاد منم با آرامش گفتم این کیه؟یهو شرو کرد ب مشت و لگد زدن..داشت موهامو میکندسرمو انقد ضربه زد ک ب مامانش زنگیدم اونم گف بمن چ.بعدشوهرم گوشیمو گرفت ازم،ب داداشم خودش زنگ زد بیاین خواهرتون روببرین،اوناهم فرداش رسیدن رفتم شهرمون.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوسش داری؟؟؟

معلامه ک نه،مگه مغز خر خوردم.

دیگه هیچ حسی بهش ندارم. نبودش برام بهتره.

تا الانشم بخاطر بچهام صبر کردم.ولی دیگه قید اونارو هم زدم با اینکه جونم برا بچهام میره، ولی دیگه میخام جون خودمو نجات بدم تو این زندگی.. من خودم لیسانس حقوقم ولی ازخودم نمیتونم دفاع کنم.

منو حتی نذاشت سرکار برم،چون دستم همیشه جلوش درازباشه ومحتاجش

چیکارکنم با شوهر نفهم و خانواده نفهم ترش؟؟؟

ب نظرتون میشه کاری کرد؟؟؟هر سیاستی بگین اجرا کردم،ولی برا بعضی آدما سیاست هم فایده نداره،چون خودشون رو ب نفهمی زدن.. خیلی ازهمشون کشیدم از خواهرشوهر،برادرشوهر، مادرو پدرشوهر.بظاهرمیگن تو مثه دختر خودمونی، ب عمل ک میرسه پشتمو تو روم خالی میکنن 

اره دارم داداشم این دفه ک قهرکردم ک من طلاق میخام،گفتم این منو زنده نمیذاره،گفتم اگه جنازمو آوردن از ...

ععجب آدمیه   باور کن  خیلی ناراحت شدم  این مردی ک تو میکی مشخصه عادت کرده ب این جور رفتارا با سکوت و دعوا هم تمیشه باید قانونی بری جلو   تو خوبیش اینه ک خانوادت حمایت میکنن   توکل کن ب خدا.... اگر راه اومد ک چ بهتر زندکیتو کن اگر نه  فکر خودتو  کن  تا آسیب نبینی  ... من خودم   میفهممت... تو باید زندگی کنی ن غم و غصه بخوری 

خوبه

معلامه ک نه،مگه مغز خر خوردم.دیگه هیچ حسی بهش ندارم. نبودش برام بهتره.تا الانشم بخاطر بچهام صبر کردم ...

پس چی میگی دیگ وقتی کاری کرده ک دیگ دوسش نداشته باشی  میخوای اوقاتتو تلخ کنی ببین بچه عاتم اینطوری عذاب میکشن  چون میبینن  میفهمن بخاطر اوناهم ک شده خودتو از این وضعیت نجات بده

خوبه

حق داری ناراحت یشی ولی میرفتی تو اتاق محلشون نمی‌گذاشتی.الان هم فقط بیشتر بهم ریختی .

نمیشد برم قبلا این راه حل رو امتحان کردم هنو دعوا میکنه ک چرا ب مهمونام رسیدگی نمیکنی، فوقش بچه رو میگه نفرست مدرسه،چیزی نمیشه، میخاد بچه مثه خودت تنبل و بی سواد باربیاد

پس چی میگی دیگ وقتی کاری کرده ک دیگ دوسش نداشته باشی میخوای اوقاتتو تلخ کنی ببین بچه عاتم اینطوری ع ...

بچهام باتمام بچگی میگن طلاق بگیر ولی مارو باخودت ببر، ولی شوهرم انقد پول و پارتی داره ک حتی قاضی هاهم باهاشن، هرچی بگم کم گفتم از بس پارتی داره..

فقط میترسم بچهامو نده،

حتی ی دفه خاستم با بچه هام فرارکنم،بدون هیچی،برم گمو گورشم فقط بچه هام باهام باشن،چون نمیتونم دوریشونو تحمل کنم

ببا مدرکی ک داری میتونی کار کنی

ن تا استخدام دولت نشم و آزمون ندم ک نمیتونم.باید قبلش ازمون دفتردار بدم،یا تو دادگستری استخدام شم،۵سال پیش حتی رفتم براکار و قبول هم شدم شوهرم نذاشت.

ببا مدرکی ک داری میتونی کار کنی

من حاضرم کلفتی کنم ولی بچهام بامن باشن برم طلاقم روبگیرم راحت شم.ولی فقط دسته گلام پیشم باشن..ولی شوهرم نمیذاره،میگه نمیدمشون، اون شب هم ک با برادرش کتکم زد فقط میخاس منو تنها بیرون کنه بچهامو نده،منم ب همون خاطر موندم،و نرفتم پزشکی قانونی.

بزرگترین اشتباه زندگیم همین بود ک نرفتم پزشکی قانونی