2777
2789

عزیزمممم 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت متنتو بخوناون با ذوق و شوق اومد نوشته بعد ی عده مث شما هی اصرار دارن بگن ن خیلی سادس دختر هنر ن ...

من اصلن کاری با اون خانم ندارم شما خودت مشخصه از اینایی که دنبال حرف میگردی منظورم اهمیت و اعتماد بنفسیه که به بچه شون میدن 

درسته این رفتارا ذاتی واکتسابی باهمه مادر منم خداحفظش کنه دقیقا مثل کاربر مادرزن هست اصلا حس کردم مامانم نوشته مامان منم با کوچک ترین کمک و کار من ذوق میکنه تو خونه ادم روحیه میگیره البته من مجردم ومثل دختر استارتر کم کار میکنم

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

درسته این رفتارا ذاتی واکتسابی باهمه مادر منم خداحفظش کنه دقیقا مثل کاربر مادرزن هست اصلا حس کردم ما ...

بعدا که من در شرایط روحی بد کنکور دادم و دانشگاه رشته درستو حسابی قبول شدم مادرم یکبار نگفت این دختر من تو وضعیت بد کنکور قبول شد 

بعدا که من در شرایط روحی بد کنکور دادم و دانشگاه رشته درستو حسابی قبول شدم مادرم یکبار نگفت این دختر ...

درسته ولی خودتو سرزنش نکن خداروشکر الان موفقی ناراحت نباش

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد