2777
2789
عنوان

دست روم بلند کرد😭

276 بازدید | 14 پست

😭من قبل از اینکه باهاش وارد رابطه شم(الان نامزدیم) با یه پسری که همکلاسیم بود در حد چت و اینا حرف می زدیم ولی هیچ وقت حتی یه بار هم بیرون نرفتیم فقط مجازی بود 

وقتی وارد رابطه شدیم ارتباطم رو باهاش قطع کردم اما میدونست که باهم حرف میزدیم

امروز پیشم بود نمیدونم چرا اون احنقققق یهووو بعد این همه مدت زنگ زد😭😭😭من جواب ندادم اون گفت کیه جواب بده منم هول شذه بودم گفتم داداشمه ولش کن گوشیو از دستم کشید دید اونه یهو عصبی شد آتیش گرفت شروع کرد داد و بیداد کردن هرچی بهش توضیح دادم بخدا من ارتباطی باهاش ندارم گفت پس چرا ترسیدی دروغ گفتی هرچقد بیشتر اصرار میکردم که باور کنه بیشتر عصبی میشد یهو کوبید دهنم😭😭😭کپ کردم از تعجب تا اومدم دهن باز کنم گفت خفه شو و شماره اونو گرفت هرچی از دهنش اومد بهش گفت 

بعدم منو برد خونه خودشون مامانش متوجه شد بحثمون شده اومد بپرسه به مامانش گفت تو دخالت نکن بعدم گوشی منو گرفت زیر و رو کرد منم دیگه عصبی شدم گفتم تو ب من اعتماد نداری غلط میکنی دست روم بلند میکنی اصلا بهم توجه نکرد و به گشتنش ادامه داد 

وقتی هم که چیزی پیدا نکرد اکانتام رو زد رو گوشی خودش

الان گناه من چی بود این وسط🥺💔

خودش از صبح تا شب درمونگاه و کلینیکه تایم درست برا من نمیزاره میگم درکش کنم شغلش سخته یکم تحمل کنم تا مطب خودشو بزنه راحت تر شیم از صبح تا شب کلی زن و دختر دور و برشه بهش زنگ میزنن پیام میدن (نه اینکه منظور دار باشه) یعنی منم نمیتونم اینا رو بهونه کنم بکوبم دهنش؟😭

فقط‌ی چیز نمیفهمم این وسط

پسری ک فقط مجازی چت میکردین   بهش گفتی نامزد کردی  چرا یهویی باید زنگ بزنه آخه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش به حالت الان مثلا اینجوری خیلی خوبه؟

منکه دلم خوااست. حتی یک بار هم داغ نکرده ک مثلا فلان شماره چی می‌گفت ، کی بود ، ..... البته من خودم اهل هییچی نیستم ، ولی اونم اصلا شک نمیکنه . حتی بهش میگم تو خیابون یکی دنبالم افتاده بود مثلا ،، میخنده. انگار جوک میشنوه

اونو بلاک میکردی که بیخود زنگ نزنه وقتی شوهرت اینقدر حساسه 

از بس جامعه خراب شده و هر روز پسرا زنهای خاین میبینن،فکر می‌کنن همه دخترا همینحورن 

یه مدت قهر کن و جدی بگیر تا بفهمه تهمت بدی بهت زده ، پافشاری کن که تهمت زدی ازت نمی‌گذرم بگو من هیچ وقت خیانت نمیکنم ولی، خودتم اگه بفهمم کوچکترین خطایی کردی وای به حالت