2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 169 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب ۲ مواد مخدره؟

نمیدونم اونشو ولی شدیدا اعتیاد آوره و اصلا خوب نیس یکی از عوارضش اینه که مغز و کوچیک و محدود میکنه رفته رفته

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
این برا چهارسال پیشه من هشت ساله ازدواج کردم این بار جداشم هیچ وقت دیگ ازدواج نمیکنم

میتونم بپرسم مشکلت با اقا چیه؟

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
نمیدونم اونشو ولی شدیدا اعتیاد آوره و اصلا خوب نیس یکی از عوارضش اینه که مغز و کوچیک و محدود میکنه ر ...

عه

چ عجیب

شوهر من همه علایمی ک گفتیو داره خواهر

تموم دندوناشم ریخته

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
جداشو عاشق شو ولی دیگ تن ب ازدواج نده یکی از یکی بدترن این مردا سروته ی کرباس

💔💔چی بگم

خیانت کتک بی پولی بی مسیولیتی

روی خودت کار کن

خیلی ناراحت شدم 

ولی من میخوام ازدواج کنم و احقدر خوشبخت شم ک دل شوهرم بترکه از غصه

چون شوهرم ترکم کرد

روی خودت کار کنخیلی ناراحت شدم ولی من میخوام ازدواج کنم و احقدر خوشبخت شم ک دل شوهرم بترکه از غصهچون ...

این کارات بدترین حماقته دختر همسایمون شوهرش رف با یکی دیگ روش زن گرف اینم جداشد از لجش رف زود ازدواج کرد یهو پشت سرهم حامله شد با س تا بچه از شوهر صیغه ای.افتاده تو هچل تو با مستقل شدنت میتونی بترکونی درضمن شوهرت براش مهم نیس تو ازدواج کنی یان چون اگ مهم بود ول نمیکرد بره.برا همین میگم چرا ازدواج مثلن شرکت بزنی یروز بیاد کارگری تو کنه اونجا زیر دستت ده تا مرد کار کنن احمق نشو

تو رو خدا باهام حرف بزنید دارم خفه میشم

سخت که سخته اونم ۱۵سال از عمرتو بزاری ولی شما یک پله از من بالاتری یک نه چندتا ماشین خونه شغل 

من چی بگم ۱۰ساله زندگی کردم باهاش لباس هام کهنه بودن میگفتم اشکال ندارع اوضاعش خوب میشه منم میخرم دوتا بچه آوردم گفتم دیگه بهم گیر نمیده باهام خوب میشه ولی همش خیال بود الآنم چهارماهی میشه گزاشتع و رفته🙂شاید آینده بهتری برامون در انتظاره هرجا هم نشسته گفته زنم دوساله تو رختخواب راهم نمیده🤣🤣🤣گوشیش زنگ میخورد یا تو کوچه بود یا اتاق خواب من نشونم یکی جلو صحبت میکرد می‌گفت هیچی نگین بعدمم حرف می‌زنیم مثلاً پسرعموم بود

این کارات بدترین حماقته دختر همسایمون شوهرش رف با یکی دیگ روش زن گرف اینم جداشد از لجش رف زود ازدواج ...

عزیزم من همین فردا نمیرم ک شوهر کنم

چتدین سال بعد رو گفتم

بله مستقل شدن عالیع

الآنم عمو اینام براش دنبال زنن یه بارم نیومدن بگن تو غلط کردی پسر ما هم غلط کرد🤣🤣🤣

بدبختی این جاست فامیل هستیم الآنم یه مجلس در راه میخوام برم مجلس بگم نگاه چقدر بهم خوش میگذره وقتی اون نیست ☺️☺️به خدا یه بار برداشت گفت بچه گرفتم که با اخلاق خودم بزرگش کنم بهش گفتم می‌رفتی نوزاد می‌گرفتی میدادی دست مامانت خوب مثل خودت میشد🙂🙂

سخت که سخته اونم ۱۵سال از عمرتو بزاری ولی شما یک پله از من بالاتری یک نه چندتا ماشین خونه شغل من چی ...

🥺🥺🥺