2777
2789
عنوان

چرا دخترای خوب خوشبخت نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 83 پست
چرا امام حسین با اینکه همچین بنده ای بود ب فجیعترین شکل ممکن کشتنش؟ چون خوب بود خدا نباید اجازه میدا ...

یه چیز دیگه چرا امام حسین به حر نگفت تو خرابی؟مگه آب رو رو زن و بچه امام حسین نبسته بود؟

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شما داری اشتباه میکنه

شما خودت یه دختر ببینی خوش اخلاق،،با روحیه گرم و با طراوت و شاد ک قشنگ  در عین حال ک اعتما بنفس داره تو ارتباط با بقیه،،اخلاق خوش و حتی شوخ طبعی داره،،

جذبش میشی

یا دختر عنق ک خونه نشسته ب زمین و زمان گله منده ک چرا خرابا شانس دارن

منظورم به اسی نیست مثال زدم 

چرا هر دختری خودشو خوب و بقیه رو خراب میبینه

اوپرا جان دیدی اصلا یه پسر به پسر دیگه بگه خراب؟ چرا اینهمه زنان علیه زنان هستیم ما

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
امروز روز خیلی بدی بود برام،سر کار هم نرفتم امروز 😔😔

مریض شدی؟ یا اتفاقی افتاده کاری از من برمیاد

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
دخترای خوب یعنی منظورت کیاس؟اسم دخترایی که نه مهارت دارن نه زرنگن، نه سر زبون دارن نه صبر دارن رو د ...

هزارتا مهارت دارم. تو فامیل و همسایه زبانزد از زرنگیم. از مهربونی‌ . خوش سر و زبونی. بهم میگن فلفل بسکه تند کار میکنم

قد و قیافه و اینا دارم. مهندس هستم. 

ولی هیچ وقت شانس نداشتم. 

خداروشکر. 

هر کسی تقدیری داره. 

ولی خداشاهد دوستانی دارم تنبل بی ادب حتی جلو بقیه باد میدن میگن حال نداریم بریم دستشویی‌.. پلشت و بی هنر نه قیافه نه اخلاق... بیا بیین چه شوهرایی کردن. 

پس حرفتون به امثال من برمیخوره جانم

نه دیدم دختر خوب از تظر بقیه دیدم یه جوری بد ذات و بد خواهه که خدا می دونه به عینه دیدم

منم اگه ندیده بودم ریپ نمیزدم 

منظورم کسی نیست که خودش به خودش میگه دختر خوب و ممکنه واقعا اونطور نباشه 

اما هر آدم معصومی دیدم خدا بدجور زندگیشو خراب کرد 

آدما نون دلشونو نمی‌خورن نون سیاست‌مداری و حقه بازیشون رو میخورن وگرنه آدم پاک و ساده به هیچ جا نمی‌رسه 

شما خودت یه دختر ببینی خوش اخلاق،،با روحیه گرم و با طراوت و شاد ک قشنگ در عین حال ک اعتما بنفس داره ...

اصلا منظورش دختر با اعتماد به نفس نیست منظورش دختری هست که خیلی گذشته کثیفی داشته وگرنه اعتماد به نفس که بازمه

شما خودت یه دختر ببینی خوش اخلاق،،با روحیه گرم و با طراوت و شاد ک قشنگ در عین حال ک اعتما بنفس داره ...

الان ینی دختری که دوست پسر نداره عنق و منزویه؟؟؟؟ 

چرا همه چیزو با هم قاطی می‌کنید