2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 169 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگ ازدواج چیه که مردن رو مثلش میکنی

خب هممون حق زندکی و عاشق شدن دوباره و دورباره رو داریم

دلیلی نداره یکی بد بود بعدیم بد باشه

🥲🥲

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
نه عزیزم از ۱۳ سال هم میپرسن

از کجا میدونی؟مطمئنی؟

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
ن نمیره.ولی ازدواج مجدد بدتره بنظرم دوس بمونی بهتره فردا روزم خواستی جداشی هیچکی خبر دارنمیشه

😑بلخره ادم دلش تشکیل خانواده

و ادم امن مبخواد

اگر قرار بر جدایی بهتره ماه ها شناخت پیدا شه بعد دل بدیم

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
خب هممون حق زندکی و عاشق شدن دوباره و دورباره رو داریمدلیلی نداره یکی بد بود بعدیم بد باشه🥲🥲

من با بقیه کاری ندارم من اگ جدا بشم عمرا دیگ ازدواج کنم چون از مردها متنفرم و از هیچ لحاظی هم محتاجشون نیستم 

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
من با بقیه کاری ندارم من اگ جدا بشم عمرا دیگ ازدواج کنم چون از مردها متنفرم و از هیچ لحاظی هم محتاجش ...

خداروشکر ک محتاج نیسی

این عالیه

میتونم بچرسم چ قرصی؟کل علایم همسر منو گفتین چون

ب۲ و ترامادول

خب هممون حق زندکی و عاشق شدن دوباره و دورباره رو داریمدلیلی نداره یکی بد بود بعدیم بد باشه🥲🥲

اینو مطمعن باش اونی ک بخت اولش سیاه شد تا اخر سیاهه خودم دوبار ازدواج کردم

اینو مطمعن باش اونی ک بخت اولش سیاه شد تا اخر سیاهه خودم دوبار ازدواج کردم

😑ای بابا

منو ترسوندی ک

چون دارم جدا میشم