2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 169 پست
عزیزم من همین فردا نمیرم ک شوهر کنمچتدین سال بعد رو گفتمبله مستقل شدن عالیع

اره ولی این بار ی لیست اماده کن از چیزایی کواقعن رومخته تا اون ادم اگ شرایطش نداش خط بخوره ولی من یکی دیگ مخم نمیکشه با ی مرد تو خونه زندگی کنم امرو نهی هاشو بشنوم

اره ولی این بار ی لیست اماده کن از چیزایی کواقعن رومخته تا اون ادم اگ شرایطش نداش خط بخوره ولی من یک ...

من خیلی ضعیفم

اون ترکم کرد و رف

من یساله التماس میکنم برگرده

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سخت که سخته اونم ۱۵سال از عمرتو بزاری ولی شما یک پله از من بالاتری یک نه چندتا ماشین خونه شغل من چی ...

منم میگم ایشون چن پله بالاتره بخدا قسم ازشغل داشتم ی ثانیه ام با شوهرم نمیموندم نخونه ن ماشین ن حتی شغلی نداریم ک دلمون خوش باشه

منم میگم ایشون چن پله بالاتره بخدا قسم ازشغل داشتم ی ثانیه ام با شوهرم نمیموندم نخونه ن ماشین ن حتی ...

پس چرا زنش شدی

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
🥺🥺🥺

ده سال زندگی میکنیم سال اول اجاره خونه داد بقیه اشو بابام پیدا میکرد پول پیش میداد که اجاره ندیم سه سالم تو خونه بابام نشستیم دیدم خیلی نمک به حرومه گفتم من دیگه نمیشینم تو خونتون یه خونه اجاره کردیم ماهی سه تومن یک روز مونده به کرایه خونه جمع کرد لباس هاشو رفت🙂🙂بچه هام با خودم هستن بابام خرجمو میده ولی تا کی دو سه روز پیش دو میلیون پول زده برای بچه ها لباس بگیرم برای عروسی دخترم کفش هاش پاره بود تو پاش مامانم گرفت 😭😭😭الآنم اشک هام دارن میریزن

من خیلی ضعیفماون ترکم کرد و رفمن یساله التماس میکنم برگرده

من ب اونیک عاشقشم باشم التماس نمیکنم تو با این کارات خودتو بی ارزش کردی اون صد سال سیاهم برنمیگرده باید قویو پر غرور بری برا طلاق اونقدی بخودت برسی ک اونجا التماست کنه دوباره برگردین بهم

ده سال زندگی میکنیم سال اول اجاره خونه داد بقیه اشو بابام پیدا میکرد پول پیش میداد که اجاره ندیم سه ...

چرا این همه ضعیفین اخه دارم حرص میخورم الانم پریودم.چرا بابات مگ گناه کرده خودت برو سرکار بچهاتم ببر بندازه خونهمادرشوهرت ی بیشرف بازی درار بزار بدونن دنیا دست کیه

من ب اونیک عاشقشم باشم التماس نمیکنم تو با این کارات خودتو بی ارزش کردی اون صد سال سیاهم برنمیگرده ب ...

وای راست میگی

ینی غرورمو حفظ‌کنم برمیگرده؟

پس چرا زنش شدی

من بچه بودم ۱۳عقد کردم ۱۵عروسی بود بابام چون دید برادرزاده اشه داد مامانم هروی گفت نده نکن بابام کار خودشو کرد الآنم پشیمونه یه چند وقت میخواستن طلاق بدن که مهریه ندن اینو اونو واسطه میکردن بچه ها رو بردار طلاق بگیر الآنم میگم برم شکایت کنم مامانم میگه کسی باهات دادگاه نمیاد میگم بچه هام حق حقوق دارن خودم چی به خدا روم نمیشه ازشون پول بگیرم پول میزنن به کارتم میگن خرج نکن 

ده سال زندگی میکنیم سال اول اجاره خونه داد بقیه اشو بابام پیدا میکرد پول پیش میداد که اجاره ندیم سه ...

برنگرد بهش

بچه ههشپ بنداز سرش