لیلی_ومجنون مدیر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1634 عنوان میخوام طلاق بگیرم | مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 169 پست چند ساله باهم اختلاف داریم و قهر کرده رفته پیام داده تمومش میکنم و جدا بشیم حالم خیلی بده تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم امروز | 03:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همبرگراسفنجی عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 5285 ۱۳سالشه میگن۱۵سالگی میپرسن نه عزیزم از ۱۳ سال هم میپرسن
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 1379 آره قرص مصرف میکنه میتونم بچرسم چ قرصی؟کل علایم همسر منو گفتین چون مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
boynini عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 1508 چزاااکسی ک جدا شد بره بمیره؟عجبا ن نمیره.ولی ازدواج مجدد بدتره بنظرم دوس بمونی بهتره فردا روزم خواستی جداشی هیچکی خبر دارنمیشه
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 1379 مگ ازدواج چیه که مردن رو مثلش میکنی خب هممون حق زندکی و عاشق شدن دوباره و دورباره رو داریمدلیلی نداره یکی بد بود بعدیم بد باشه🥲🥲 مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
لیلی_ومجنون مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1634 نه عزیزم از ۱۳ سال هم میپرسن از کجا میدونی؟مطمئنی؟ تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 1379 ن نمیره.ولی ازدواج مجدد بدتره بنظرم دوس بمونی بهتره فردا روزم خواستی جداشی هیچکی خبر دارنمیشه 😑بلخره ادم دلش تشکیل خانوادهو ادم امن مبخواداگر قرار بر جدایی بهتره ماه ها شناخت پیدا شه بعد دل بدیم مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
لیلی_ومجنون مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1634 خب هممون حق زندکی و عاشق شدن دوباره و دورباره رو داریمدلیلی نداره یکی بد بود بعدیم بد باشه🥲🥲 من با بقیه کاری ندارم من اگ جدا بشم عمرا دیگ ازدواج کنم چون از مردها متنفرم و از هیچ لحاظی هم محتاجشون نیستم تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 1379 من با بقیه کاری ندارم من اگ جدا بشم عمرا دیگ ازدواج کنم چون از مردها متنفرم و از هیچ لحاظی هم محتاجش ... خداروشکر ک محتاج نیسیاین عالیه مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
لیلی_ومجنون مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1634 میتونم بچرسم چ قرصی؟کل علایم همسر منو گفتین چون ب۲ و ترامادول تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
همبرگراسفنجی عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 5285 از کجا میدونی؟مطمئنی؟ اینجوری شنیدم کاری نداره یه سوال از وکیل کن
boynini عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 1508 خب هممون حق زندکی و عاشق شدن دوباره و دورباره رو داریمدلیلی نداره یکی بد بود بعدیم بد باشه🥲🥲 اینو مطمعن باش اونی ک بخت اولش سیاه شد تا اخر سیاهه خودم دوبار ازدواج کردم
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 1379 این لابد ازدواجیه😂 خوبه خودت عکس بارداری گزاشی مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 1379 اینو مطمعن باش اونی ک بخت اولش سیاه شد تا اخر سیاهه خودم دوبار ازدواج کردم 😑ای بابامنو ترسوندی کچون دارم جدا میشم مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
نایییروووبی عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 1379 ب۲ و ترامادول ب ۲ مواد مخدره؟ مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!