2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 169 پست
میدونی چرا چون جاریت ارزشداشته مهریه سنگین داشته مث سگ میترسیدن یعنی چی مثلن حالا چون برادر زاده شه ...

به خدا موقع عروسی ما گفت بیاد تو یکی از اتاق ها زندگی کنه بابام راضی نشد شیش ما بعد عروسی اون سلیطه بود دیدیم دست عموم کلنگه داره نصف می‌کنه 

چون براش خرج کردن ارزش داره برای من کمک کردن بابام اینا ارزش ندارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خدا موقع عروسی ما گفت بیاد تو یکی از اتاق ها زندگی کنه بابام راضی نشد شیش ما بعد عروسی اون سلیطه ...

چون خانوادت با اینکارا بی ارزشت کردنبمیرم ولی دیگ خودت خودتو بکش بالا ی سلیطهگری بکن بیار خونه ب نامت کنن

ببین از دین خانوادت بیا بیرون این بابات فردا روزمیزنه تو سرت اونقدی شوهرت و خانواده شوسوار کردین پای ...

ماه پیش دخترمو بردن گفته کفش میخوام هوگو میخوام براش نخریده 

میبینی بچه مدرسه ای ها خوشحالن موقع مدرسه هر روز می‌گفت کی بریم لباس بگیرم پول نمی‌داد پول لباس هاشو داداشم داد لوازم التحریر شو ابجیم 

ماه پیش دخترمو بردن گفته کفش میخوام هوگو میخوام براش نخریده میبینی بچه مدرسه ای ها خوشحالن موقع مدرس ...

اینا دیگ روشون زیادع سنگ پاس.ازین جور ادما باید فرار کرد تو چرا نرفتی اونجا بیشرف بازی دراریبسه دیگ بخودت بیا

اینا دیگ روشون زیادع سنگ پاس.ازین جور ادما باید فرار کرد تو چرا نرفتی اونجا بیشرف بازی دراریبسه دیگ ...

من که در میارم من نمیدونم چرا مامان بابام نمی‌ذارن میگن زشته بده بچه هامو ببره من که مادرم درسته دلم براشون خون میشه ولی صبر میکنم نمی‌ذارن 

انشاالله که بمیره من کمتر عذاب میکشم🙂🧡

من که در میارم من نمیدونم چرا مامان بابام نمی‌ذارن میگن زشته بده بچه هامو ببره من که مادرم درسته دلم ...

ب مادرت بگو تو حاضری بچهای اون نگه داری اونا راحت بچرخن ب ریش مام بخندن

مثلن گفتم ولی تقصیر خودتم هس ازبس شل گرفتی روسون زیاده برو اون مادرشوهروی سکته بده

تا فعلا روش فشارع 🤣🤣چندبار رفته برای قلبش 

پسر عنترشم رفته خونه اجاره کرده که اره من خونه گرفتم این با من نیومده رفته یه روستا که هرجور آدم تهمت گویی داره میخواست وقت منو به کشتن بده 

ب مادرت بگو تو حاضری بچهای اون نگه داری اونا راحت بچرخن ب ریش مام بخندن

هزار بار بهشون گفتم مامانم میگه بچه آن گناه دارن اصل دخترمه که اونا رو دوست نداره پسره هم برمیگرده پیش خودم چون نمیتونن نگه اش دارن