2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 169 پست
خانواده پشتم نیستن میگن ما رومون سیاه به خاطر دوتا بچه هات هرچی میگم من مادرشونم میتونم دوریشون رو ت ...

خانوادت ول کن بخدا منم دخترم یکم بزرگ بشه جنگم بشه میخوام جداشم

توروخدا معتادی کتورو نمیخواد چیداره اخه

رید ب ایندم 

میتونسم ی ازدواج موفق داشته باشم

💔

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درحد چن روز بچهاتو خودت ببر ی سکته ریزم با بیشرف و سلیطه بازی ب خانواده شوهرت بده.بگو مهریمو گذاشتم ...

ما داخل شهرهستیم اونا روستا 

کاشکی میشود اذیتشون کنم روحشون عذاب بکشه این همه سال من اذیت شدم 

هر موقع به مادرشوهرم میگفتم می‌گفت این به باباش رفته آخر برداشتم گفتم عموم حقوق داشت این همه سال نشستی این همون پولم ندارع 

من خسته شده بودم از اینکه بابام باید ساپورتم میکرد اونا برای من نداشتن برای جاریم داشتن همیشه

من که الان خوشحالم رفته مشکل من وقت پوله اون که هیچی ندارع روز اول با لباس هاش اومد و با همونا رفت ه ...

تو فقط جداشو بچهاتم بجا مهریه بردار چون اون گورم نداره پنجاه تومنم دردی ازت دوا نمیکنه فقط ب بابات بگو ی جا واست اجاره کنه خودت برو سرکار

ما داخل شهرهستیم اونا روستا کاشکی میشود اذیتشون کنم روحشون عذاب بکشه این همه سال من اذیت شدم هر موقع ...

شهرتا روستا مگ چقد راهه خارج ک نمیخوای بری.باید اون روتو نشون بدی یکم بخودشون بیان

پنج تا😲بمیرم برات همینه هیچارزشی نداری

اره به خدا چون جواب شونو نمی‌دادم همیشه ساکت بودم لبخند میزدم خونه هاشونم نمی‌رفتم وقتی میومدیم خونه دیگه دعوا بود شب ها تو خواب منو دخترم حرف می‌زدیم از موقعی که رفته دیگه حرفم نمی‌زنیم

می‌دونی از چی می‌سوزم مثلاً من برادرزاده اشم عموم یه بارم نیومد وقت دنبال طلاق بود

خانوادت ول کن بخدا منم دخترم یکم بزرگ بشه جنگم بشه میخوام جداشم

این عروسی رد بشه می‌دونم باهاشون چکار کنم یه بار دست دخترم دویست دادن یه بارم عموم ده هزار بهش داده ۲۹۰هم باباش یه بارم دست پسرم ۲۰۰اخه عنتر با این پول ها براشون چی بگیرم از برج دو تو خونه نشسته بود تا وسط های پنج یکم رفت کارگری کرد قرض هاشو داد بعدشم که خونه رو گزاشتو رفت🤣🤣

اره به خدا چون جواب شونو نمی‌دادم همیشه ساکت بودم لبخند میزدم خونه هاشونم نمی‌رفتم وقتی میومدیم خونه ...

میدونی چرا چون جاریت ارزشداشته مهریه سنگین داشته مث سگ میترسیدن یعنی چی مثلن حالا چون برادر زاده شه باید بچشو خار کنع والا مام خواهرمو دادیم ب پسر عموم مهریه اش114تاس

تو فقط جداشو بچهاتم بجا مهریه بردار چون اون گورم نداره پنجاه تومنم دردی ازت دوا نمیکنه فقط ب بابات ب ...

الان کرایه خونمو خرج خورد خوراکم رو میدن سواد منم تا سوم راهنمایی عنتر نذاشت دیگه بخونم

این عروسی رد بشه می‌دونم باهاشون چکار کنم یه بار دست دخترم دویست دادن یه بارم عموم ده هزار بهش داده ...

ببین از دین خانوادت بیا بیرون این بابات فردا روزمیزنه تو سرت اونقدی شوهرت و خانواده شوسوار کردین پایین نمیان برو سلیطه بازی راه بنداز ب بچهاتم یاد بده هروز یچی بخوان ک براشون بخرن چیزای گرون ک حسابی حالش جابیاد