2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 15110 بازدید | 453 پست

با دیدن مشکلتون شک شدم، یعنی مادر شوهرتون نمی‌دونست که شما در شرایطی نیستید که خاله رو بیاره خونتون؟؟؟؟؟ 

به نظرم هر چه زودتر برو هتل چون یه گوش مالی درست حسابی باید به شوهرت بدی الان بهترین فرصته توپ تو زمین شماست

برای اجاره خونه هم فعلا عجله نکن شاید با شرط و شروط برگشتی به زندگی

خاله این وسط چه کاره بود؟؟؟؟؟؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسرت اگه یه زمانی صحبت کردید بگو که من پشتوانه دارم و بی جا مکان نیستم ولی برای زندگیمون ارزش قائل ...

از دست شوهرم خیلی عصبانیم و نمیتونم ببخشمش. شوهر من این شکلی ادم نمیشه یه ادم ارومه که میخواد همه رو دور خودش راضی نگهداره

از دست شوهرم خیلی عصبانیم و نمیتونم ببخشمش. شوهر من این شکلی ادم نمیشه یه ادم ارومه که میخواد همه رو ...

همینا رو به خودش بگو، یه زمانی صحبت کرد حست بهش بگو

اینا رو بهش بگی آروم میشی

خاله همه حا هست رئیسه سفر میریم هست. میریم شهرستان خونشونوهست و ...

اینا از اونان که خودشو دانای کل میدونن و باید پسراشون زن میگیرن اینا خودش و خانوادش بپسندن و یا اگه یکم وضع مالی خانوادها فرق کنه فکر میکنن دیگه خیییلی برتر و رییس اینان

شما نمی‌دونم رفتارت چجور بوده ولی باید همیشه خودت بالا میگرفتی بالا گرفتن الکی نه واقعا بالایی دندون پزشکی بهترین دانشگاه درس خوندی وضع خانوادت که دست شما نبوده و زندگی خودت دست خودت بوده و خداروشکر خوب ساختیش کاش اونا هم اندازه شما اراده و شعور داشتن

اینا دیگ فایده ندارع تا الانم همین کارا باعث شده شوهرش فک کنه چخبره و کیه

شوهرش بیچاره الانم پیگیر استارتر و نذاشته استارتر بره اگه فکر میکرده خبریه و به خودش مغرور شده بود جلوی استارتر نمیگرفت

مقصر شوهرش نیست الان آتیش یکی دیگه بپا کرده، دوماهم هست متاسفانه مشکلاتشون تمومی نداره واقعا عجیبه انگار جادو شدن🤦🏻‍♀️

چرا باید خاله شوهرت بیاد تو زندگی شما دخالت کنه؟

اینا فکر میکنن حال بد شوهرتون بخاطر شما بوده و بدشون نمیاد شما بزاری و بری و این زندگی تموم بشه

به مغزشون رسیده که الان شما بری اوضاع درست میشه و حال روحی و روانی ایشون درست میشه چون مادرشوهرت هم گفته بود از وقتی اومده رفتار شما و خانوادت دیده اینجور شده 

برای همین بخاطر حرف هیچ کس زندگیتون خراب نکن چون اونا از خداشونه، یه حرفی زدن که بهت بربخوره و بری و جدا بشی

شوهرش بیچاره الانم پیگیر استارتر و نذاشته استارتر بره اگه فکر میکرده خبریه و به خودش مغرور شده بود ج ...

اگ اسی حرکتی نزنه ک شوهرش به خودش بیاد دو روز دیگ بدتر خراب میشه .زندگی ک اینطور نمیشه شوهرش وابسته و بدون استقلال   خاله شوهر تو تختشونم سرک بکشه  مادرشوهر جیک و پوک لحظه ای زندگیشون و بدونه   

اسی باید یه بار برا همیشه تکلیف خودشو و روشن کنه یا ادم میشه یا ول میکنه میره

اگ اسی حرکتی نزنه ک شوهرش به خودش بیاد دو روز دیگ بدتر خراب میشه .زندگی ک اینطور نمیشه شوهرش وابسته ...

همین الانشم پیگیره شاید نیاز نباشه استارتر ول کنه بره و کار به دعواهای بدتر برسونه ، شوهرش داره پیام میده الان به خودش اومده اون لحظه استارتر خودش میگه انگار تو هپروت بوده شوهرش ، منم میگم باید زندگیشون خودشون بسازن و مستقل بشن و اینجور که بشه دیگه مادرشوهرش نمیتونه رییس شوهرش باشه ولی میگم استارتر یهو یه رفتاری نکنه اوضاع بدتر بشه.

دعوای اولیشون کوچیک بود ولی دیدید چجور یهو زندگیشون تغییر کرد

خیلیا دیدم اینجوری میگن شوهرمون آدم میکنیم ولی طرف آدم که نمیشه هیچ طلاقم میگیرن برای بعضیا هم جوابه برای همین روش برای همه یکی نیست فقط نباید کار به لج لجبازی رسوند

همین الانشم پیگیره شاید نیاز نباشه استارتر ول کنه بره و کار به دعواهای بدتر برسونه ، شوهرش داره پیام ...

شوهرشون وقتی تو ماشین با ستاره حرف میزد و استارتر رفت هم دفاع نکرد. اونجا هم هپروت بوده احتمالا. اونجا هم قشنگگگ ساکت شد ستاره درافشانی کنه... 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

شوهرشون وقتی تو ماشین با ستاره حرف میزد و استارتر رفت هم دفاع نکرد. اونجا هم هپروت بوده احتمالا. اون ...

خب بنظرتون بزاره بره به خودش میاد و یاد میگیره جلو بقیه از زنش دفاع کنه؟

اگه اوضاع بدتر شد چی؟همه با قهر کردن و رفتن به یه نتیجه نمیرسن برای بعضیا نتیجش خوبه برای بعضیا بد.

همین الان خاله شوهر استارتر اصلا این حرفا رو زده که بهش بربخوره و بره از خداشونه جدا بشه

خب بنظرتون بزاره بره به خودش میاد و یاد میگیره جلو بقیه از زنش دفاع کنه؟اگه اوضاع بدتر شد چی؟همه با ...

نه این مال اون بخش بی تفاوتی کلی همسر استارتر بود میگم یعنی فقط جلو خاله و  مادره ساکت نیست کلا قبلا هم دفاع نکرده.  بهشون بالاترم گفتم الان فقط ادامه این زندگی با شروط استارتر و  حتمااا عذرخواهی و التماس همسرش اونم واقعی و تغییر رفتار وگرنه حقیقتا دیگه حرمتی نذاشتن.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

خاله همه حا هست رئیسه سفر میریم هست. میریم شهرستان خونشونوهست و ...

الان بهترین موقعیته که زندگیت رو آگانجور که دوست داری درست کنی مثل دخالت خاله و مادر شوهر رو از زندگیت بکنی شوهرت رو رام خودت کنی خونه و ماشین هم از خودتون باشه 

حتی اگر یک زندگی آروم میخوای به نظرم با این فامیل های سلیطه باید قطع رابطه کنی همون طور که شما برای حفظ زندگیت رابطت رو با مادر و برادرت کم کردی الان نوبت اوشن هست که خودش رو ثابت کنه و حرکتی بزنه