2777
2789

۱.۵ کیلو تو شش روز 

۲۵ آذر رفتم رو ترازو ۶۰ بودم الان ۵۸.۵ 

برنج خیلی کم خوردم 

پیاده روی ام ۱ بار رفتم در حد نیم ساعت 

قندمم ۱۰۰ بود 

نکنه دیابت دارم به خاطر قند وزنم داره کم میشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اصلا جواب ازمایشا تامین اجتماعی به نظرتون درسته؟ 

قندمو گفت ۱۰۰ ولی عفونت ادراری دارم عفونت قارچی واژن دارم 

میگم نکنه دیابت دارم و تو این آزمایش اشتباه نشون داده؟ 

ینی من اگه برنج زیاد بخورم

پیاده روی هم نکنم

میتونم ۱.۵ کیلو اضافه کنم؟

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استرس خودش باعث میشه بی اشتها شی وزن کم کنی

من قندم و آزمایش ۱۲۰ نشون داد

این چند مدت که استرس داشتم شکمم صاف صاف شده

بعدم ۱۰۰ دیابت نیست که

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
عفونت قارچی رو داشتم از قبل از تابستون شاید

وزن کم میکنه شاید چون قارچ از بدنت تغذیه میکنه

من خودم چندبار دچار شدم بشدت وزن کم کردم

با افتخار کوردم 😎✌️ اصالت رو نه میشه خرید ، نه میشه اداشو در آورد !

استرس خودش باعث میشه بی اشتها شی وزن کم کنیمن قندم و آزمایش ۱۲۰ نشون داداین چند مدت که استرس داشتم ش ...

من میگم نکنه دیابت بوده ولی تامین اجتماعی اشتباه نشون داده؟ 

یعنی ازمایشا تامین اجتماعی اصلا درست هس؟ 

وزن کم میکنه شاید چون قارچ از بدنت تغذیه میکنهمن خودم چندبار دچار شدم بشدت وزن کم کردم

چطوری خوب شدید؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

الانم دارممدام برمیگردهبخاطر داروهایی هس که میخورم

منم چند سال درگیرم 

اندازه موهای سرم دکتر رفتم 

باز بر میگرده

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

من میگم نکنه دیابت بوده ولی تامین اجتماعی اشتباه نشون داده؟ یعنی ازمایشا تامین اجتماعی اصلا درست هس؟

اونو نمیدونم

ولی دیابت نوع ۱ باعث لاغری میشه بیشتر

۱۰۰ دیابت محسوب نمیشه اصلا

یکم مراعات کنی خوب میشه

شما عرق زیاد میکنی؟

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)