2777
2789

از بعد سلام رفت پیش مادربزرگش که چون چندوقت پیش عمل داشتن رو تخت میشستن، بعد هرچی همه بلند بهش میگفتن برو پیش زنت بشین نوچ نوچ میکرد میخواستم بکشمش

ادم هرچقدم عاشق مادربزرگش باشه احوال پرسی میکنه و بعد چنددقیقه میره پیش همسرش،طوری نوچ نوچ میکردانگار باهم دعوایی هستیم نمیخواد پیشم بشینه،حالا کسی که عاشق شوهرم(قبل ازدواج) بود هم با شوهرش تو اون جمع بود و بطور عجیبی خودش و خانواده ش بدخواه ما هستن خلاصه دلم شکست که دل دشمنمون شاد کرد

خیلی زشته از لحظه اول بدون دلخوری داشتن اینجوری تو ذهنا بندازی که زنت نچسبه یا دعوا کردین

چجوری بهش بگم درست رفتار کنه؟ هروقت تو جمع اوناییم مث برج زهر مار کنارم میشینه بی صدا و کم محبت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد از رفتارای زشت اون خانم و خانواده‌اش من حساس شدم و چندبار نفرینش کردم که دل شکستگی های اوایل عقدم بخاطر بی ادبی هاشون خدا براش جبران کنه

میشه راهی بگین بتونم کینه شون از دلم بیرون کنم؟

هدکار میکنم رفتاراشون جوریه انگار ما تافته جدا بافته ایم 

چی بگم والا هر کسی طرز فکرش متفاوت ،

عشق و علاقه واقعی نیازی به نمایش گذاشتن تو جمع نداره که 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

متاسفانه هر چی بگی هم درست نمیشه .فقط خودت فرسوده میشی خودش میدونه چیکار کرده . فقط کمی ازش فاصله بگ ...

فقط دارم دلم ازش میکنم ک اهمیت این موضوعا برام کم بشه خدا از چنین ادمایی نگذره ک من تازه عروس که نوه خودشون اومده خواستگاری نمیپذیرفتن و ادا بازی درمیاوردن 

شوهره نفهم بنده هم همین هست. وقتی بهش میگم ببین داداشت چه جور میچسبه به زنش میگه معمولا مردهای که یک جای کارشون میلنگه بیشتر به زنشون محبت میکنن زنشون نفهمه. میگم الان مثلا داداشت کار بدی میکنه میگه اونو نمیگم در کل بیشتر مردها که خیلی میچسبن به زنشون برلی اینه گندکاریهاشون و کسی نفهمه 

اونایی که وسط مهمونیا نخود  آش میشن و میخان تخم کینه و دعوا بندازن وسط دونفر بدترن مطمعن باش اگه کسی تو جمع نگفته بود برو کنار همسرت بشین الان اینقد ناراحت نبودی کنار شما که همیشه هست ناراحت نباش الکی برا خودت ناراحتی درست نکن دختر

شوهره نفهم بنده هم همین هست. وقتی بهش میگم ببین داداشت چه جور میچسبه به زنش میگه معمولا مردهای که یک ...

اره یکم ناپسنده چسبیدن 

ولی اینکه بگن برو پیش زنت چهار پنج بار بلند بگه نه دلمو شکست

اخر زیر لب گفتم گاوی دیگه