2777
2789
عنوان

مهمونی شب یلدا از لحظه اول شوهرم رفت کنار مادربزرگش چسبید کنارش

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 22 پست

چند بار زندگیو بهش زهر کن ی چندباری از ترسش یادش میمونه برا منکه جواب داد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط دارم دلم ازش میکنم ک اهمیت این موضوعا برام کم بشه خدا از چنین ادمایی نگذره ک من تازه عروس که نوه ...

من ۱۷ ساله تجربه کردم . اگر به یک مرد بیش از لیاقت و حدش بها بدی . از حد خودش خارج میشه و کارایی از این قبیل انجام میده . میدونم برات سخته ولی تو جمع خودتون همینطوری رفتار کن حداقل طعم ناراحتیتو میچشه . 

درسته که اونم مادربزرگش بود ولی جلو جمع باید اتفاقا بیشتر حفظ ظاهر کنی و باهات صمیمی میشد خیلی مهمه

اری

من مادربزرگ ندارم رو چشمم میزارمشون

دقیقا حرف تو رو میزنم احترام زنشو نریزه نمیرم نمیرم چه کوفتیه وقتی تازه عروس دامادیم و همه دارن میشنون

حالا من برعکسش اینقذ بدم میاد تو مهمونیا خونه مادرشوهرم جاریام چسبیدن به شوهراشون آدم اومدع مهمونی باهم حرف بزنه خوش بگذرونه تو خونه آدم که شوهرمون هست عاخه این چه کاریه رو مخیه

حالا من برعکسش اینقذ بدم میاد تو مهمونیا خونه مادرشوهرم جاریام چسبیدن به شوهراشون آدم اومدع مهمونی ب ...

منم بدم میاد کسب تو حلق شوهرش باشه

ولی این موضوع برام مهمه ک میگه ن نمیرم پیش خانومم نه نمیرم

این زشته اقا دم ورودت،انگار من کتکش زدم یا دعوا کردیم، دلم گرفت کلا بغ کردم ساکت یه گوشه نشیتم تا نیم ساعت،بعد بهتر شدم

منم بدم میاد کسب تو حلق شوهرش باشهولی این موضوع برام مهمه ک میگه ن نمیرم پیش خانومم نه نمیرماین زشته ...

اکثر مردا ایرانی تو خونه پدر مادر خودشون 180درجه تغییر می کنن نمیدونم علتشم چیه 

من جای تو بودم میرفتم کنار شوهرم مینشستم که اونم بتونه کنار مادربزرگشم باشه..معلوم نیطت یلدای دیگه بتونه مادربزرگشو ببینه یا نه

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡