2777
2789
عنوان

پذیرایی جالب مادرشوهرم

1865 بازدید | 108 پست

من ۱۳ساله ازدواج کردم همسرم خداروشکر معیارهای اخلاقی منو داره خیلی جاها هم ضعف داره ها.ولی من باهاش آرامش دارم.اون نقطه ضعف مورد نظر منو نداره.مامانش هم دخالت خیلی کم می‌کنه نه که صفر باشه.پدر همسرم فوت شده و مادرش با برادرشوهرم زندکی میکنه.تو این۱۳ سال۱۲ سال شب چله خونه مامانم بودیم چون اون دعوت می‌کرد و مادرشوهرم با گرفتن فاز اینکه من فداکاری میکنم بهتون فشار نمیارم بیاین خونه ما اون شب و رد می‌کرد.دیگه امسال ب شوهرم گفته بود هرسال اونورین امسال بیاین اینجا.منم لجبازی نکردم و رفتیم.

میدونستم تنبله و کار زیادی نمیکنه گفتم ی اناری میذاره یکم پرتقال و سیب و شام.دوتاهم بچه دارم.بقیه رو میذارم الان تو کامنتا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه گفتم هر چی باشه تشکر میکنیم بذا به هممون خوش بگذره.اینم بگم وضع مالیش خوبه خونه ۲۰۰ متری بالاشهر بنامشه و حدود ۱۵یا۲۰ تومن هم ماهانه میگیره.چشمتون روز بد نبینه رفتم چایی آورد آجیل روی میز بود که از عید تو فریزر داره هر سری یکم و بیرون میاره.

بعد کلوچه زنجبیلی آورد و میوه ش چی بود؟یه دیس که دوتا دونه پرتقال و ورقه ورقه کرده بود و دوتا موز و حلقه حلقه کرده بود و آورده بود و اصرااااار ک میوه آوردم بخورین شب چله س

لا که من ازین مدل میوه قاچ کردنا متنفرم میوه دستمالی میشه خودشم میدونه دوما آخه حتی پایین‌ترین اقشار هم دیگه چهارتا پرتقال و سیب و تو ظرف میذارن واسه شب یلدا.این خانم حتی در حد همون ۱۰۰ ۱۵۰ تومن هم نخواسته بود خرج کنه.خیییلی حرصی شدم اصلا من ب کنار دوتا نوه داری چه خاطره ای از شب یلدا میخاد ثبت بشه تو ذهنشون؟

زین دست گدا بازی هاش زیاد دیدم ولی بخاطر دوست داشتن همسرم تو این سالا ب روش نیاوردم ولی امشب دیگه خون خونمو میخوره میخام ب روش بیارم.نظر شما جیه؟آخه این چ طرز مهمون دعوت کردنه زن حسابی

زین دست گدا بازی هاش زیاد دیدم ولی بخاطر دوست داشتن همسرم تو این سالا ب روش نیاوردم ولی امشب دیگه خو ...

نه هیچی نگو این آدم با این سن و سال شعور و توانش همینه دیگه من میگم هیچی نگو چون همین 1 سالم رفتی