2777
2789
عنوان

پذیرایی جالب مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 108 پست
به نظرم چون نمی خواستی بری خونشون دنبال بهانه ای بهتر چیزی نگی چون خیلی بچه گانه است هر کسی یه جوری ...

خداشاهده با جون و دل رفتم اصلا ی کلمه هم نگفتم نریم انتظار آنچنانی هم نداشتم میدونستم خسیسه ولی دیگه انتظار میوه اسلایس شده اونم دوسه تا دونه واسه۶ نفر نداشتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم عزیزم من چندکیلو انار و موز بردم براشون ولی همونم نیاورد جلومون با اینکه دوتا بجهکوچیک هم دارم

حق شماست دیگه حرفی نمیمونه...

به قولی خسیس هستش و درستم نمیشه

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
طبقه ای که ما زندگی می کنیم تو، تو خوابم نمی تونی ببینی!اما شعور باید تو ذات ادم باشه اشکالی هم ندار ...

اولا ک من لب نزدم گذاشتم واسه گداهای مثل تو کادو بیارم دوما طبقه و شعورت و نمیخاد معرفی کنی لحن بیانت نشون میده چقد پست و بدبختی.

مرسیدم اینقد دقیقحال منو توصیف کردی.حالا بنظرت بروی شوهرم بیارم؟اخه دفعه اول نیس خیلی اینطوری پیش او ...

همسر شما خودش به این موضوع دقت کرده ؟؟ مثلا جا بخوره یا بگه مامانم اینجوریه .... نه مستقیم نگو مامانت خسیس بازی در آورد مثلا با شوخی بگو خونه مامانم بهت خوش می‌گذشت یا اینجا 🤣 ... 

اصلا بحث چشم دل سیری نیست یکم تند رفتی.... مثلا آدم می‌ره خونه کسی که می‌دونه اوضاع مالیش خیلی خوب ن ...

ببینید خانوم 

اگر این مادر شوهر الان کل میز رو می کرد میوه و اجیل و شیرینی یعنی به عروسش احترام گذاشته ؟ 

من نمی دونم چرا این چیزا برام ملاک نیست 

تو خونه میزبان نتونستی بخوری نخواستی نداشت 

اصلن اشکالی نداره بیا خونه خودت بخور 

براش میوه برده بعد دوباره چشمش دنبالشه که چرا برای خودمون نیورده که بخوریمش 

این خانوم کل صحبتش بوی طلبکاری میده 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
اولا ک من لب نزدم گذاشتم واسه گداهای مثل تو کادو بیارم دوما طبقه و شعورت و نمیخاد معرفی کنی لحن بیان ...

موفق باشی گلم 

کشور که نیست

دیونه خونست 

ادمایی مثل شما زیاد دیدم ریخته همه جا 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
ببینید خانوم اگر این مادر شوهر الان کل میز رو می کرد میوه و اجیل و شیرینی یعنی به عروسش احترام گذاشت ...

ببین‌ از تاپیک برو بیرون وگرنه گزارش میزنم .و صددر صد مطمئنم خودت همچین اخلاقایی داری و تو اطرافت هم زیاد دیدی واسه همین طبیعیه برات.

ببینید خانوم اگر این مادر شوهر الان کل میز رو می کرد میوه و اجیل و شیرینی یعنی به عروسش احترام گذاشت ...

برای منم ملاک نیست باور کن ولی یجور انگار ادب خودت رو به جا آوردی من توی خونه هر فامیلی رفتم که میدونستم اوضاع مالی خوبی ندارن باور کن همچین کاری نمی‌کردن .... این خانم هم باید با بی حوصلگی یا خسبسی یا هرچی این زن هست کنار بیاد و حرص نخوره . بله اخلاق و رفتار و روی خوش میزبان خیلی مهم تره ولی به فامیل نسبتا دور صدق می‌کنه نه مادر شوهر و مادر زن که با اینکه براش میوه آوردی باز دوتا دونه موز پرتقال آورده جلوت

همسر شما خودش به این موضوع دقت کرده ؟؟ مثلا جا بخوره یا بگه مامانم اینجوریه .... نه مستقیم نگو مامان ...

نه همسرم اصلااحساسات بروز نمیده دوست داره بحثش باز نشه. طوری رفتار میکنه که براش اهمیتی نداره درصورتیکه خیلی هم شکموئه.

ععععع پس امشب بیا خونمون دوتا پرتقال و یک موز لهیده دارم برات خوشگل قاچ میکنم حظ کنی مهمون قشنگم

بی خیال بابا..یه شبه دیگه ..به قول خودت ۱۲ سال خونه مامانت بودین ..یه سالم اینور ..هر کسی یه ججوره دیگه ..به رو اوردن نداره

دیگه گفتم هر چی باشه تشکر میکنیم بذا به هممون خوش بگذره.اینم بگم وضع مالیش خوبه خونه ۲۰۰ متری بالاشه ...

ببین این بخاطر خسیس و تنبلیش هیچوقت بهتون نمیگفته شب یلدا برین خونه اش😆 اتفاقا خوشحالم میشده تو میرفتی خونه مادرت😁