2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 244113 بازدید | 893 پست
از حسادت گزارش میزنن شما خیلی خانوم خوب و صبوری هستین حس میکنم یه ناراحتی و سختی بزرگ تو گذشتتون داش ...

ازمرگ مادرجوانم ازبررگ کردن خواهران وبرادرم تامرگ برادر26سالم گاهی حس میکنم صدبارکمرم تومشکلات شکسته 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
ازمرگ مادرجوانم ازبررگ کردن خواهران وبرادرم تامرگ برادر26سالم گاهی حس میکنم صدبارکمرم تومشکلات شکسته

روحشون شاد و همنشین حضرت زهرا باشه نمیدونم چرا حس عجیبی به شما دارم میترسم از توصیفش خیلی مواظب خودتون باشین

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشالله از این به بعد فقط شادی و دلخوشی باشه عزیزدلم ❤❤🥲🥲

دورت بگردم

فکرمیکنم حقم باشه بعد یک عمرخستگی وگذراندن جوانی باهزارویک سختی العان ارامش حقمه  بزرگترین حقی که واقعاحقمه

روحشون شاد و همنشین حضرت زهرا باشه نمیدونم چرا حس عجیبی به شما دارم میترسم از توصیفش خیلی مواظب خودت ...

قربونت برم منم خدایی دارم که تواوج به دادم رسیده امیدوارم خدافرزندانمو ازبلا همیشه دوربکنه عاشقشونم 

روحشون شاد و همنشین حضرت زهرا باشه نمیدونم چرا حس عجیبی به شما دارم میترسم از توصیفش خیلی مواظب خودت ...

چه ترسی گلم بگو عزیزم من قوی تراز اونم کهبترسم من همیشه جنگیدم نه براخودما نه براعزیزانم

دورت بگردمفکرمیکنم حقم باشه بعد یک عمرخستگی وگذراندن جوانی باهزارویک سختی العان ارامش حقمه بزرگترین ...

خدانکنه مهربون انشالله که همینه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

قربونت برم منم خدایی دارم که تواوج به دادم رسیده امیدوارم خدافرزندانمو ازبلا همیشه دوربکنه عاشقشونم

انشالله 

چه ترسی گلم بگو عزیزم من قوی تراز اونم کهبترسم من همیشه جنگیدم نه براخودما نه براعزیزانم

من کلا زیاد فکر میکنم😁😁😁😁

حست مه کاملا درسته عزیزم دراوج خوشحالیم وپنهان کردن غمهام فهمیدی....

مشخصه😔

۷ تا بچه دارییییی

سلامت باشی مامان واقعییی روزت مبارک کمک❤️❤️❤️

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نه فداتون شماز نظر لغت زبان انگلیسی گفتم، منظور دیگه ای نبود. از همسرم هم پرسیدم ایشون هم گفتن گوشت ...

بهرحال ممنونم ب اطلاعاتم اضافه شد 💙

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸