2777
2789

این زن خوشبخت ترین و با اعتماد به نفس ترینه حس کمبود و حرارت جلوی هیچ کسی نداره ته دلش قرصه و خوشبخته جون شوهرش دوسش داره الهی همه اینطور باشن منم باشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب نظرم دوست داشته شدن ب ادم حس قدرت میده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

همه چی بستکی به دیکته اون زن داره اینکه اون زن خوشبختی رو در چی ببینه 

اون زن اگر خوشبختی رو در قله های شغلی و تحصیلی ببینه به مردی که دوسش داره فقط به چشم مانع نگاه می‌کنه در حالت عادی .

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

آرهولی جریان اینه به دوست داشتن هیچ مردی اعتباری نیست فقط آدم (ع) رو من میتونم با قطعیت بگم فقط حوا ...

اونم مجبور بود چون همین یه زن وجود داشت

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
آرهولی جریان اینه به دوست داشتن هیچ مردی اعتباری نیست فقط آدم (ع) رو من میتونم با قطعیت بگم فقط حوا ...

اونم چوم زن دیگه ای نبود

درگلستان طبیعت ماگلی پژمرده ایم    رنگ پیری را ندیده درجوانی مرده ایم