2777
2789
عنوان

مذهبیا میاین سوال دارم درمورد خدا 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 29 پست
سلام من سنگ کلیه داشتم و بالاخره چند ماه پیش مجبور شدم عمل کنم. میخواستم تو اون تاپیک کلیه حرف بزنم ...

چرا ممکن بود بمیرین؟ترسیدممم

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
نه خواهش میکنملطفا هر چی میدونین بگیندرد مقعد هم داشتین؟

خب درد مقعد نه ! راستش درد مقعد می‌تونه دلایل دیگه‌ای داشته باشه.

اما کمر درد ، درد پهلوها ، درد قفسه سینه و حتی معده ، 

واااای یه دردی از پشتم تیر می‌کشید تا پشت زانوهام !

یه روز که برا چند ثانیه مردم ! 

فقط حتما همیشه قرص هیوسین داشته باشین برای دردهای شدید ناگهانی چون باورتون نمیشه چه دردی داره! من چند بار بخیه خوردم و بازوم جر خورده و سیم خاردار رفته تو شقیقه‌م !☺️ اما هیچ‌کدومشون درد اینو نداشت و بعدم معذرت میخوام اما مث اینکه گِل دفع کردم! واقعا خاک و آب شبیه گل !

فقط تا میتونید آب بخورید البته آب جوشیده تو سماور بهتره چون بیشتر املاحشم جذب سماور میشه!

میوه‌های آبدار ، هندونه ، لیمو شیرین 

سبزی های تازه 

و البته روزی حداقل ده دقیقه پیاده‌روی سریع یا نیم ساعت پیاده روی (فقط قدم زنان و تفریح کنان نباشه!☺️)

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی تازه اومدم تو سایت! لطفاً درک کنید که از مرگ برگشتم !☺️ اگه چیزی میگم منظوری ندارم ، پس بد برداشت نکنید. همه رو دوست خودم میدونم چون با کسی دشمن نیستم!☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا ممکن بود بمیرین؟ترسیدممم

خخخ 😂 نه بابا لازم نیست بترسید که!☺️ مشکل من دیگه حاد بود ! بعدم عمل خب خطرناکه!☺️

برا شما اصلا چیزی نیس ! ببخشید چند سالتونه و شهر زندگی می‌کنید یا روستا ؟ آخه آب چشمه‌ها و حتی آب‌معدنی متاسفانه از دلایل سنگ کلیه‌س! اما اگه اینو بگم یه عده دادشون در میاد که اصلنم آب معدنی اینجوری نیست و خیلی بچه‌ی خوب و گوگولیه!☺️ 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی تازه اومدم تو سایت! لطفاً درک کنید که از مرگ برگشتم !☺️ اگه چیزی میگم منظوری ندارم ، پس بد برداشت نکنید. همه رو دوست خودم میدونم چون با کسی دشمن نیستم!☺️

خخخ 😂 نه بابا لازم نیست بترسید که!☺️ مشکل من دیگه حاد بود ! بعدم عمل خب خطرناکه!☺️برا شما اصلا چیزی ...

شهر زندگی میکنم

اتفاقا من دلم‌میخواد سنگ کلیه باشه

چون دردی که هیچ علت دیگه ای براش پیدا نشه استرس زا تره برا ادم

من الان درد دارم کاش علتش سنگ باشع و نه چیز دیگه😭

حتما اون بیماری امتحانت بوده

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

ببین من چنسال پیش یه چیزی میخاستم هی دعا میکردم التماس خدا کردم نشد تازه بدترهم شد کفر گفتم بدو بیراه گفتم عصبی بودم دیگ ولییی بعد یک دوسال اگ اون اتفاق میفتاد من بدبخت میشم بدبختتت الانم هی خداروسکر میکنم ک اجابت نشد ک بدتر شد واقعا بعضی وقتا چیزیو میخایم ک ب صلاحمون نیس و بعدها میفهمیم اگ میشد برامون خیلی بد میشد 

.

همیشه میگم خدایا بخاطر همه چیزایی ک ب صلاحمون نبود ونشد شکرت 

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
ببین من چنسال پیش یه چیزی میخاستم هی دعا میکردم التماس خدا کردم نشد تازه بدترهم شد کفر گفتم بدو بیرا ...

الان مثلا من میخوام برا یچیز دعا کنم توسل کنم دلم خوش باشع به خدام

اما میگم اونکه نهایت کار خودشو میکنه ک😭

الان مثلا من میخوام برا یچیز دعا کنم توسل کنم دلم خوش باشع به خداماما میگم اونکه نهایت کار خودشو میک ...

اینطوری دعا کنه،اگر صلاح و خیرت درش باشه ،اون رو به من عطا کن،،،سعی کن،قلبا با خدا آشتی کنی،،،و حتی اگر اون حاجت رو هم بهت نداد،بزاری سر صلاح نبودن،،،اگر هم چیزی هست که با عقل و منطق میشه کارو پیش برد با توکل یه خدا تلاشت رو بکن.

الان مثلا من میخوام برا یچیز دعا کنم توسل کنم دلم خوش باشع به خداماما میگم اونکه نهایت کار خودشو میک ...

دعا کن عزیزم قشنگ بشین باهاش درد و دل کن گریه کن از ته دلت صداش کن باور کن خدا خیلی مهربونه بهش توکل کن بسپار ب خودش 

و درمورد بیماریت هم ب امام حسین متوسل شو امام خیلی مهربونه کسیو ناامید نمیکنه مطمئن باش

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
شهر زندگی میکنماتفاقا من دلم‌میخواد سنگ کلیه باشهچون دردی که هیچ علت دیگه ای براش پیدا نشه استرس زا ...

یعنی چی؟ یعنی سنگ کلیه نداری؟ 

شهر زندگی میکنماتفاقا من دلم‌میخواد سنگ کلیه باشهچون دردی که هیچ علت دیگه ای براش پیدا نشه استرس زا ...

خب اون مورد چیزی نیست که! اول باید ببینی دردش کدوم وریه ، بعد علتشم مشخص میشه. درخواست دادم.

ما که علممون از خدا بیشتر نیست ، عقل ما خیلییییییی محدوده نسبت به حکمت خدا ، ایمان به خدا یعنی ایمان به تصمیمای خدا ، راضی باشیم به رضاش قطعا اون از ما واسه خودمون دلسوز تره 🤍

یه موقع هایی هم یسری قواعد طبیعی هست مثل مریضی و تصادف و .... که خب باید دعا کنیم ولی نباید توقع داشته باشیم معجزه بشه و همه چی اوکی شه ، مثلا دور از جون دور از جون خودت و عزیزات، یه نفر مثلا پدرش مریضه و احتمال مرگش زیاده ، حالا اون طرف کلی زجه میزنه و دعا میکنه و نذر و صلوات و ..... ، بعد پدرش فوت میکنه اون طرفم کلی به خدا غر میزنه و بعدشم میگه تو خدایی نکرده و محلم نزاشتی و قهر میکنه با خدای خودش :)  ، در حالی که اولا طبیعتش این بوده که طرف بخاطر حال وخیمش توانایی زنده موندن نداشته ، دوما هرکسی یه زمانی موقع مرگشه و تقدیرش اون زمانه و خدا حساب و کتاب خودشو داره......

ما همیشه باید دعا کنیم ، زیادم از خدا بخوایم 

اما نباید توقع داشته باشیم خدای به اون بزرگی که خودش مارو خلق کرده و چیزایی از ما میدونه که خودمون نمیدونیم ، با اون حکمتی که داره و عقل محدود ما و دانایی های ما در برابرش هیچه ، حالا اگه ما خواسته ای داشتیم و درکمون فقط در حد خواستمون بود ، حالا خدایی که از همه چیزش و همه زوایاش خبر داره و میدونه صلاحمون چیز دیگه ای هست ، اما چون خیلی دعا کردیم خدا بیاد و به حرفمون گوش کنه....:)

راضی باش به رضای خدا مطمئن باشه اون خیلی بهتر از خودمون میدونه و امن تر از خودمون واسه خودمونه🤍

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
ما که علممون از خدا بیشتر نیست ، عقل ما خیلییییییی محدوده نسبت به حکمت خدا ، ایمان به خدا یعنی ایمان ...

میدونی یه مواقعی هم هست ما تو یه چیزی ضعیفیم ، اتفاقا خدا دست میزاره رو همون نقطه ضعفمون و انقدر مارو به جون اون ضعف و ترسه میندازه که قوی بشیم و رشد پیدا کنیم ..... ، دقیقا مثل یه مربی بدنسازی و ورزشی ، ممکنه به ظاهر سختی بکشیم و اذیت بشیم اما خدا داره مارو از مراحل رشد میگذرونه 

و همینه که هست ، بنده شیم خودش خلقمون کرده و واسش مهمه که رشد کنیم :) حتی اگه خودمون نخوایم......

اما یسری آدمای جاهلی هم هستن که بزور میخوان زیر نظر مربی نباشن و همونقدر ضعیف بمونن ...... ، واسه همین خدام ولشون میکنه به حال خودشون ، اونجاست که بدبخت عالم همونا هستن حتی اگه به ظاهر زندگیشون گل و بلبل باشه .....

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟