2777
2789
عنوان

بیاین ببینید دخترم شب یلداچه کرده همه رودیونه کرده بیاین کلی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 244181 بازدید | 893 پست
سلام عزیزم خوبی فدات یلدات مبارک عزیرم به به چه کیفی میده مهمون دختر باشی و سربلندت کنه و تو با لذت ...

سلام دورت بگردم  ازخوشحالی دیشب توابرهابودم سربلندم کرد😍

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
عاشق ذوق کردنتم اسی ...خدا بچه هاتو برات نگه داره ...واقعا کدبانو هست دخترت اینم یلدای ما

خیلی قشنگهههههه😍😍😍😍😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی منتظرم ببینم بچم چیه خدا خودش بهم داده میخوام بدونم اولین بچه چی بهم داده من لایق دخترم یا پسر

ایشالله زه جفت دوقلو دخترپسربندازه تو دامنت خدا😍😍😍

خخخ انقد تایپیک های دروغ زدین ک آدم حالش بهم میخوره از این سایت 

ک چندتا تایپیک قبل تر زدی دخترت یکسالشه و پسرت چهار سال ،حالا چطور مادر زن شدی و ماذرشوهر میخوای بشی 

لنتی های دروغگو فشار روتون زیادی ولی ملت سرکار نزارین توروخدا

ربطی به سردی نداره نزدیک دریا رطوبت دارهمن کرمانشاه هستم خیلیا اینجا اینجوری هستن البته بخاطر تمیزی ...

عزیزم اگه بخاطر رطوبت بود که شمال پر بود

بخاطر اینه که اون سمت گرم و خشکه و این باعث سردی میشه 

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
عزیزم اگه بخاطر رطوبت بود که شمال پر بودبخاطر اینه که اون سمت گرم و خشکه و این باعث سردی میشه

بخاطر شوره اس

مهم نیست که یه دختر چقدر قوی باشه اون یه نقطه ضعفی داره و اون اینه که تمام چیزی که میخواد یه آغوشه:) 

فقط عشق میتونه به آدم انگیزه بده

عشق به خانواده  عشق به مادر 

آدم بی عشق دستش به هیچ کاری نمیره و انگیزه ی هیچ کاری نداره 

مثل من که دیروز زنگ زدم یلدا را به مادرم تبریک بگم گوشی را روی من قطع کرد و تا الان هم زنگ نزده 

اینکه از من یا دست‌پخت من بخواد تعریف کنه حتی خوابش هم نمی بینم برام خیلی وقته حتی از حالت رویا هم خارج شده

عزیزم اگه بخاطر رطوبت بود که شمال پر بودبخاطر اینه که اون سمت گرم و خشکه و این باعث سردی میشه

من خوزستانیم بزارتوضیح بدم چراسرامیک میکنیم دیوارو

بخاطرنظافت وتمیزیه 80درصد  چون بچهامیدونیدکه  خرابکارن دیگه دیواره سرامیک کنن راحتیم ومرتبه

خخخ انقد تایپیک های دروغ زدین ک آدم حالش بهم میخوره از این سایت ک چندتا تایپیک قبل تر زدی دخترت یکسا ...

چه ربطی داره

من عمم دختر ۱۴ ساله ۳ تا نوه هم داره

تازه دختر بزرگش ۳۰ و چند سالشه

مادر شوهر هست مادرهست مادربزرگ هم هست

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌